Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
20 квітня 2024
12,3 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Метр світової оперної сцени Володимир Гришко у неділю співатиме у Вінниці
04 травня 2023, 19:18
Метр світової оперної сцени Володимир Гришко у неділю співатиме у Вінниці

Метр світової оперної сцени, неперевершений тенор і соліст «Метрополітен-опера», маестро Володимир Гришко у неділю з великим концертом виступить у Вінниці!

7 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського у ексклюзивній концертній програмі «Vivat Pavarotti» почуємо хіти, які знає весь світ, і які легендарний співак виконував разом зі своїм геніальним другом Лучано Паваротті.

– Цей незабутній вечір буде справжнім подарунком для поціновувачів музики, яку слухають винятково серцем! – гарантують організатори.

Володимир Гришко є визнаним метром світової оперної сцени. Його творчий шлях – це історія дивовижного успіху, працьовитості та невичерпного натхнення.

Лауреат Державної премії ім. Т.Г. Шевченка, народний артист України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня та ордена Святого князя Володимира III ступеня, повний кавалер ордена «За заслуги», доцент та виконуючий обов`язки професора Національної музичної академії ім. П. Чайковського, почесний професор Bel-Canto (вокалу) в «Lignan Normal University» (Китай).

Вперше майбутній народний артист України вийшов на сцену, коли йому було 7 років. Потім були роки навчання у Київському музичному училищі ім. Глієра та Національній музичній академії.

У 1988 році, будучи студентом консерваторії, Володимир Гришко почав працювати в Національному театрі опери і балету. Мав низку виступів на конкурсах міжнародного значення, де незмінно ставав володарем почесних премій.

Зокрема, впродовж осені 1989-го року, всього за три місяці, Володимир Гришко завоював спеціальний приз Пласідо Домінго «Тенор-мілор» («Кращий тенор») на Міжнародному конкурсі вокалістів імені Франсиско Віньяса у Барселоні (Іспанія), Гран–Прі на міжнародному конкурсі в м. Тулуза (Франція), ІІ премію (І премію нікому не присудили) на всесоюзному конкурсі імені Глінки, III премію на Міжнародному конкурсі оперних співаків в Марселі (Франція).

По закінченні консерваторії Володимир Гришко протягом багатьох років був солістом опери Національного академічного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченко, у 1996 році отримав звання народного артиста України, а з 1994 по 2008 рік був солістом Метрополітен-опера у Нью-Йорку.

За свою музичну кар’єру Володимир Гришко записав понад 30 альбомів, виданих по всьому світу. У цих альбомах зібрані дуети з Лучано Паваротті, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіна, Демісом Руссосом, Ріккі е Повері, Боні М, Амічі Форевер, Андреа Бочеллі. Причому альбоми з оперними аріями випустили всесвітньовідомі фірми NAXOS (Гонконг), Chandos (Канада) та TSR (Німеччина), і диски мали в світі широкий резонанс.

Багато разів Володимира Гришко зводила доля з великими тенором Лучано Паваротті. Він ділив з Паваротті одну гримерку у Метрополітен-опера, з рук Володимира Лучано отримав срібну статуетку Фортуни – високу нагороду Міжнародного рейтингу «Золота фортуна».

А 13 квітня 2005 року Володимир співав разом з маестро Паваротті в Києві, на сцені палацу «Україна». Тріумфальним був для Володимира також і концерт з Монсеррат Кабальє влітку 2004 та восени 2014 року.

У репертуарі Володимира Гришка – понад 30 партій вітчизняного і світового оперного репертуару, романси, українські, італійські та іспанські пісні.

Славетний український тенор постійно виступає на кращих сценах планети (США, Франція, Китай, Німеччина , Австрія, Італія, Шотландія, Чехія, Японія і т.д.).

Ім’я співака занесене в Книгу Рекордів України як українського оперного співака, який 44 рази виконував головні партії в «Метрополітен Опера» в період з 1994 по 2008 рік.

Окрім голосу, вміння бути щирим на сцені, підтримувати партнерів, Володимир Гришко завжди бере участь у благодійних соціальних та культурних проєктах країни, піднімаючи рівень культури в Україні. Постійно підтримує воїнів-захисників та ветеранів АТО, адже має чітку проукраїнську позицію та всіляко її відстоює.

Приходьте у неділю, 7 травня, о 19.00 у Вінницький театр ім. Садовського на грандіозний концерт Володимира Гришка «Vivat Pavarotti»!

Спеціальним гостем концерту буде вінницький автор-виконавець Ігор Мізрах, із яким Володимир Гришко виконає найяскравіші дуети, що торкаються самого серця.

– Це буде колиска добра та краси, – зазначають артисти. – У годину випробувань наша країна стала прикладом красивої мужності та військової звитяги, символом права людства на свободу та мирне майбутнє.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар