Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
22 червня 2024
26,6 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
МАТИ-ГЕРОЇНЯ З ВІННИЧЧИНИ ВИХОВУЄ СІМОХ ДІТЕЙ ТА ЧЕКАЄ ЧОЛОВІКА З ФРОНТУ
14 червня 2024, 20:04
МАТИ-ГЕРОЇНЯ З ВІННИЧЧИНИ ВИХОВУЄ СІМОХ ДІТЕЙ ТА ЧЕКАЄ ЧОЛОВІКА З ФРОНТУ

Історія Людмили Удалової із села Тиманівка

Чоловік Людмили Удалової пішов добровольцем захищати Україну. Зараз мати піклується про сімох дітей. Найстаршому з яких 18, а наймолодшому лише 2 роки. Жінка також займається облаштуванням нового будинку у селі на Вінниччині. 

Раніше родина Удалових мешкала в Чернівцях. У 2021 році переїхали до села Тиманівка Тульчинської громади. Поки батько на війні, старші діти допомагають по господарству – треба обживати новий будинок.

«Чоловік дуже хотів дівчинку, тому народилася дівчинка, і він сказав, що все треба зупинятися. Але вийшло так, що маємо ще одну принцесу», – поділилася багатодітна матір.

За словами жінки їй зараз морально важко. Вона щодня спілкується із чоловіком по телефону. Захисник у телефонних дзвінках також навчає своїх дітей та каже, щоб вони не ображали маму й інших людей. Людмила говорить, що батька діти слухають більше ніж її – слова матері можуть пропустити повз вуха, а якщо тато сказав, то підуть і це зроблять.

Людмила пояснює, що сувора, бо хоче, щоб її діти виросли гідними людьми. Без чоловіка їй важко, адже всі діти мають різний характер, і до кожного треба знайти підхід, вислухати та допомогти.

«Наш найстарший – він із характером. Він може накричати, якщо щось не по його. Все має бути так, як він запланував. Він йде до цілі завжди, це в нього змалечку. Міша – він дуже правильний. Він мене навіть виправляє. Ростислав – дуже впертий, він вдався характером у свого покійного діда. Микита – спокійний, тихий, але коли щось не по його, то також може накричати. А Святослав – він завжди посміхається, така дитина весела дуже», – зазначила матір.

У травні цього року Людмила Удалова отримала почесне звання «Мати-героїня». В Україні його надають жінкам, які мають п’ять і більше дітей.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар