Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
07 травня 2024
20,0 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Кошти на стоматологічні послуги для військових виділили у Вінниці
03 квітня 2023, 15:45
Кошти на стоматологічні послуги для військових виділили у Вінниці

У Вінниці виділили кошти на безкоштовні стоматологічні послуги для військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій. Гроші витратять на закупівлю палива, розхідних матеріалів для мобільного стоматкабінету та на зарплату лікарям міського комунального підприємства “Медичний стоматологічний центр”, які виїжджатимуть на передову. Відповідне рішення прийняли на сесії міськради 31 березня.

“Наразі організація стоматологічної допомоги є важливою для наших захисників та захисниць, які перебувають на фронті. Виділені кошти мають піти на закупівлю розхідних матеріалів, які потрібні для лікування, та палива як для автомобіля, так і для генератора, який забезпечуватиме роботу обладнання цього стоматкабінету, а також - виплати заробітної платні лікарям-стоматологам, які здійснюватимуть виїзди на фронт”, - розповів директор департаменту цивільного захисту Вінницької міської ради Олег Парфілов.

Звернення про організацію надання стоматологічної допомоги на фронті надходили вже неодноразово. Для цього у місті нещодавно облаштували та відправили на передову мобільний кабінет.

Рішення прийняли в рамках Програми заходів забезпечення обороноздатності військових частин та інших військових формувань Вінницького гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Вінницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки. 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар