Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 квітня 2024
17,6 °C
ясно

Новини

Вінниця
Іноземець хотів підкупити вінницьких прикордонників та перетнути кордон
11 серпня 2023, 13:59
Іноземець хотів підкупити вінницьких прикордонників та перетнути кордон

Іноземець намагався уникнути спецперевірки на кордоні України та спробував підкупити прикордонників. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження. 

Про це 11 серпня інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

9 серпня слідчі слідчого управління обласного главку поліції під процесуальним керівництвом Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону затримали іноземця, який надав неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США працівнику Могилів-Подільського прикордонного загону за безперешкодний перетин кордону України.

Іноземець прибув до кордону України з Республіки Молдова. Під час перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Могилів - Подільський - Отач" Могилів-Подільського прикордонного загону, чоловік намагався уникнути проходження поглибленої перевірки його особи. Аби прикордонники "закрили очі" та забезпечили йому безперешкодний пропуск, зловмисник запропонував посадовцю гроші. Правоохоронці попереджали його про кримінальну відповідальність за такі дії, однак останнього це не спинило. Чоловік поклав на стіл прикордонника 300 доларів США, - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Іноземець хотів підкупити вінницьких прикордонників та перетнути кордон

Вилучили гроші та затримали

Задокументували кримінальне правопорушення слідчі слідчого управління обласного главку поліції за оперативного супроводу працівників відділу внутрішньої та власної безпеки по 24 прикордонному загону Державної прикордонної служби України.Іноземець хотів підкупити вінницьких прикордонників та перетнути кордон

Гроші вилучили. Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За такий злочин передбачено покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар