Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
22 червня 2024
26,6 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
ФУТБОЛ, ПОГОДА ТА КІНО: ЩО ҐУҐЛЯТЬ ВІННИЧАНИ
14 червня 2024, 20:01
ФУТБОЛ, ПОГОДА ТА КІНО: ЩО ҐУҐЛЯТЬ ВІННИЧАНИ

ТОП-5 запитів за 7 днів

В сучасному світі ми легко та просто можемо знайти потрібну нам інформацію за лічені секунди. Вінничани теж активно користуються цією можливістю для своїх потреб. У топі запитів найбільш актуальні запитання, що цікавлять вінничан вже багато років: погода, ютуб та інформація про Вінницю.

Варто відмітити, що лідерські позиції втратив запит ГДЗ (готові домашні завдання). Це пов'язано із завершенням навчального року та початком літніх канікул у школярів.

Щодо тем пошуку, то найпопулярнішими залишаються погода – це питання ніколи не втрачає актуальності. Також у топі пошуку Вінниця та Україна. А закривають п'ятірку фільми та відео-хостинг Ютуб – вінничани полюбляють відпочити, переглянувши цікаве кіно.

Популярними серед мешканців Вінниччини наразі є такі пошукові запити:

Україна - Молдова, Польща - Україна - нещодавно збірна України з футболу провела товариські матчі зі збірними Молдови та Польщі. А вже завтра розпочнеться Чемпіонат Європи з футболу Євро-2024. Перший поєдинок української збірної відбудеться з командою Румунії у понеділок,17 червня. На Вінниччині багато футбольних фанів, які активно спостерігають за подіями.

13 червня свято – сьогодні християни східного обряду святкують Вознесіння Господнє. Не дивно, що вінничани цікавляться цією темою та не хочуть пропустили це свято.

«За межею» – це науково-фантастичний американський фільм 2021 року. Головні дії фільму відбуваються в Україні 2036 року. За сюжетом в цей час в нашій країні проходить військовий конфлікт між проросійськими бойовиками та силами місцевого опору.

Що стосується тем пошуку, то на Вінниччині набирають популярності наступні:

13 червня та Вознесіння – вінничани цікавляться даними про дату та церковне свято;

Молдова, Польща, Збірна України з футболу – ці запити пов'язані з футбольною тематикою. Нещодавно українська збірна зіграла у товариських матчах з командами Молдови та Польщі. Жителі Вінниччини люблять футбол, тому шукали інформацію не лише про цей вид спорту, а й про ці країни, з якими зіграла наша команда.

Дані взяті із Google Trends станом на 10:00 13 червня за сім днів.

Google Trends - інструмент, який аналізує популярність пошукових запитів Google за допомогою даних у реальному часі.

Довідково:

Рейтинг популярності пошукових запитів визначається відносно: 100 відповідає найбільш популярному запиту, 50 - запиту, що шукали вдвічі рідше, і так далі.

Набувають популярності – запити, які раптово стали популярними за останній період часу.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар