Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
20,5 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
Двоє чоловіків «зробили» інвалідність доньці та дружині, аби виїхати за кордон через Вінниччину
20 червня 2023, 14:45
Двоє чоловіків «зробили» інвалідність доньці та дружині, аби виїхати за кордон через Вінниччину

У пункті пропуску «Могилів-Подільський», що на кордоні з Молдовою, виявили двох чоловіків, які надали пакети фіктивних документів. Ухилянти намагалися виїхати за кордон, переконуючи, що їх рідні мають інвалідність.

В одному випадку 39-річний запоріжчанин надав підроблені довідку для отримання пільг особі з інвалідністю, медичний висновок про дитину з інвалідністю та довідку про перебування на консульському обліку у Посольстві України в Словенії. Чоловік стверджував, що його донька має інвалідність з дитинства та перебуває на консульському обліку в Словенії. Але вдалося встановити, що документи підроблені. Згодом чоловік зізнався, що пакет довідок, що «підтверджують» статус його дитини як особи з інвалідністю, він придбав за 4 тисячі доларів через одну із «фірм» в інтернет мережі.

В іншому випадку 36-річний громадянин України намагався виїхати з недійсними довідками про інвалідність дружини та перебування її на консульському обліку в Словенії. Чоловік аби уникнути мобілізації придбав фіктивні документи також через Інтернет за тисячу доларів.

Чоловіків передали поліції. 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар