Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
27 квітня 2024
16,1 °C
ясно

Новини

Вінниця
Діти-художники представили свої роботи на виставці у Вінниці
11 березня 2024, 20:42
Діти-художники представили свої роботи на виставці у Вінниці

Відсьогодні у холі Вінницької міської ради відкрита виставка дитячих малюнків під назвою “Твори, Малюй, Вражай!”. Ініціаторами заходу стали департамент культури міської ради та представники програми гуманітарної підтримки сімей з дітьми в Україні “Спільно” ЮНІСЕФ.

За словами Анни Кудини, старшої адміністраторки дитячої точки “Спільно” ЮНІСЕФ, їхній колектив разом з департаментом культури Вінницької міської ради оголосив конкурс на кращий малюнок вже на початку лютого. До участі у конкурсі запрошувалися діти різного віку, включаючи юних вінничан та малюків переселенців з різних регіонів, таких як Херсон, Харків, Донецька область та інші.

Малюнки для конкурсу створювались в приміщенні Планетарію у Центральному парку імені М. Леонтовича на дитячій точці “Спільно” ЮНІСЕФ.

“Навіть у складних умовах війни діти мають можливість творити красу. Деякі з учасників нашої ініціативи, на жаль, вже втратили свої домівки та змушені були залишити рідне місце, але в дитячій точці “Спільно” ЮНІСЕФ вони можуть виражати свої емоції, розкривати свій талант та творити, відволікаючись від проблем і насолоджуючись самим процесом творчості. Кожен малюнок відображає сенс, думки та враження маленьких художників”, — розповіла Анна Кудина.

Експозиція дитячих творів “Твори, Малюй, Вражай!” буде доступною для перегляду з 11 по 22 березня.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар