Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
07 травня 2024
19,7 °C
дождь

Новини

Вінниця
ДЕЗІНФЕКЦІЯ У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ, ШКОЛАХ ТА НА РИНКАХ: У ВІННИЦІ ВПРОВАДЖУЮТЬ ЗАХОДИ ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ СПАЛАХУ ГЕПАТИТУ А
26 жовтня 2023, 16:56
ДЕЗІНФЕКЦІЯ У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ, ШКОЛАХ ТА НА РИНКАХ: У ВІННИЦІ ВПРОВАДЖУЮТЬ ЗАХОДИ ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ СПАЛАХУ ГЕПАТИТУ А

Рішення прийняли на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Вінниці створять робочі групи, куди увійдуть спеціалісти Вінницького міського управління ДПСС у Вінницькій області та представників департаментів Вінницької міської ради. Вони проводитимуть позачергові комісійні обстеження підприємства «Вінницяоблводоканал» та мереж автоматів по розливу питної води. У всіх дошкільних та загальноосвітніх закладах теж запроваджується обов’язкова дезінфекція столового посуду після кожного прийому їжі. І посилюється контроль за дотриманням технології приготування страв й дотриманням правил особистої гігієни дітьми та персоналом.

Крім цього, забороняється організація масових заходів, які проводять в приміщеннях або на території закладів освіти з реалізації продукції домашнього виготовлення із залученням сторонніх осіб (у тому числі батьків).

Також на ім’я директорів ринків підготували листи щодо посилення контролю за проведенням генеральних прибирань. І, зокрема, дезінфекції території ринків, дотриманням правил особистої гігієни працівників та реалізаторів харчових продуктів.

Посилення заходів із дезінфекції буде і в громадському транспорті.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар