Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,1 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
АГРАРІЇ ВІННИЧЧИНИ ОЧІКУЮТЬ НА РЕКОРДНИЙ УРОЖАЙ
16 серпня 2023, 19:03
АГРАРІЇ ВІННИЧЧИНИ ОЧІКУЮТЬ НА РЕКОРДНИЙ УРОЖАЙ

Намолочено вже понад 2 мільйони тонн зерна

Збирання ранніх зернових, зернобобових культур і ріпаку на Вінниччині підходить до завершення. Вже намолочено понад 2 мільйони тонн зерна. Середня урожайність досягає 58 ц/га, що не завжди було навіть у передвоєнні роки.



Вчора з робочим візитом Вінниччину відвідав заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик. Він зустрівся з аграріями області.

Зустріч відбулась на базі Краснянського спеціалізованого підприємства «Агромаш». Компанія є однією з найкращих у сфері сільськогосподарського машинобудування в Україні та техніка підприємства активно використовується як аграріями регіону так і за його межами.

Заступник Міністра наголосив, що Вінниччина – одна з небагатьох областей, яка завжди працює тільки в плюс від попередніх прогнозів на урожай і це – заслуга кожного аграрія. Також він інформував про нові державні програми підтримки сільського господарства.

На нараді обговорили важливі питання та підбили попередні підсумки збирання ранньої групи зернових культур та ріпаку урожаю 2023 року у Вінницькій області.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар