Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
10,3 °C
небольшой дождь

Статті

Як позбутися синців під очима в домашніх умовах
18 лютого 2023, 21:22
Як позбутися синців під очима в домашніх умовахЯк позбутися синців під очима в домашніх умовах

Як часто ви бачите в дзеркалі червоні, опухлі очі, встаючи з ліжка? А синці під очима? А як позбутися синців під очима в домашніх умовах?

Причин у цієї проблеми кілька.

"Опухлі очі - це найчастіше наслідок алергічної реакції, - говорить Анжела Лемб, доктор медичних наук і доцент дерматології з Нью-йоркської школи медицини Icahn. - Так що не дивуйтеся, якщо навесні і влітку помічаєте синяки під очима".

За її словами, винними в проблемі можуть бути також невірно підібрані тональні креми, проблеми з гігієною, недосип і банальне зневоднення.

Як би там не було, ми знайшли 6 дієвих способів впоратися з цією проблемою.

Способи як позбутися синців під очима в домашніх умовах

1. Чайні пакетики від синців:

Прикладайте їх до опух очей. Пакетики повинні бути вологими, а перед процедурою їх краще на деякий час помістити в холодильник. Тримати на століттях їх краще всього п'ять хвилин. В результаті ви отримаєте кофеїн і деякі ферменти, які зменшують набряки і почервоніння. (Зображено на фото вище)

2. Холодні компреси допомагають зняти синці по очима:

Так само, як ви докладаєте пакет льоду до опухлої щиколотці, потрібно прикладати холод і до області навколо очей. Лід звужує кровоносні судини і зменшує запальні процеси.

"Холодний компрес - найефективніший спосіб впоратися з одутлим особою", - запевняє доктор Лемб.

Якщо все не так трагічно, можна обійтися і умиванням крижаною водою.

3. Мезороллери - масажуючи синці:

Мезороллер - це нове, просте і ефективне косметологічне засіб по догляду за шкірою, яке активно просувають зараз на Заході.

Мезороллер - це штуковина з найтоншими Мікроголки, якій ви на дуже короткий час проколюєте шкіру, стимулюючи її до вироблення власного колагену і самовідновлення. Плюс, утворюються мікроканали, які сприяють кращому проникненню терапевтичних сироваток і коктейлів крізь епідермальний бар'єр в глибокі шари шкіри.

Сама процедура ще називається "лімфатичний масаж".

4. Масляні зволожуючі креми від синців:

Одна з головних проблем зі шкірою - нестача води. Якщо з якихось причин ви п'єте її недостатньо, то обов'язково починайте користуватися зволожуючими кремами. Чим раніше почнете, тим краще!

"Зволожуючий крем перед сном має дуже важливе значення. Це одна з причин, чому багаті люди зазвичай виглядають краще бідних", - говорить Гері Гольденберг, доктор медичних наук з Icann.

5. А симий ефективний спосіб прибрати синці під очима - це "Почніть, нарешті, висипатися!"

Поганий день - це коли ви кілька разів зривалися на крики, а потім заїдали стрес шкідливою їжею, повною цукру, солі та жиру. Якщо такі дні трапляються у вас часто, то в кінці кожного з них випивайте по дві склянки води перед сном, використовуйте протизапальний крем і лягайте, нарешті, спати!

Сон - це прекрасний спосіб відремонтувати своє тіло, допомогти йому відновитися. І не потрібно їм нехтувати!

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар