Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
24 квітня 2024
9,9 °C
дождь

Статті

Все для дому та саду
ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА З УТЕПЛЕННЯМ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ У СКЛАДСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ АБО ЦЕХУ: ПЕРЕЛІК КРАЩИХ МОДЕЛЕЙ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»
06 березня 2024, 14:09
ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА З УТЕПЛЕННЯМ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ У СКЛАДСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ АБО ЦЕХУ: ПЕРЕЛІК КРАЩИХ МОДЕЛЕЙ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»

Конструкції для монтажу на підприємствах складають окрему категорію продукції, оскільки вони мають бути більш функціональними та габаритними, ніж гаражні. Крім того, різні об’єкти висувають особливі вимоги щодо списку вбудованих опцій та механізму дії. Тому на сучасному ринку можна знайти великий асортимент рішень, що підходять до різноманітних монтажних умов. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» вибрали найкращих виробників з бюджетної, середньої та преміальної цінових категорій. Усі представленні моделі характеризуються високою функціональністю, широкими можливостями в оформленні, довговічністю та безпечністю.

Які теплі промислові ворота від RYTERNA варто встановити на виробничій території?

Секційні габаритні конструкції від литовського заводу підходять для об’єктів, що потребують оптимізації логістичних процесів та захисту від несанкціонованого проникнення. Крім того, завдяки утепленню промислові ворота з сендвіч-панелей створюють більш комфортні умови роботи. Виготовлення здійснюється із застосуванням міцних матеріалів, стійких до деформації та зносу. Для полотна підйомної конструкції використовуються фірмові сендвіч-панелі, що щільно заповнені пінополіуретаном. Якщо установка буде здійснюватися у неопалюваному приміщенні, підійдуть секції стандартної товщини - 40 мм. Для будівель з підвищеними вимогами до теплової ізоляції пропонується удосконалене рішення – TLP-ULTRA товщиною 80 мм. Для забезпечення герметизації отвору панелі оснащують двошаровими гумовими ущільнювачами по периметру. Системи розраховані на щоденну експлуатацію в інтенсивному режимі завдяки потужному торсіонному механізму. Стандартна комплектація передбачає наявність пружин, що виконують близько 25000 підняттів / опускання полотна, а опціональні балансувальні елементи отримують ресурс до 100000 циклів. Для територій з високою вологістю були спроектовані підйомні системи з максимально ефективним захистом від утворення іржі. Виробник Ryterna включає у антикорозійний набір петлі, осі для роликів, а також троси.

Які підйомні ворота для підприємства від виробника ALUTECH вважаються кращими?

Білоруські в'їзні системи для виробничих будівель добре справляються з інтенсивним навантаженням, оскільки вони оснащені потужним механізмом балансування. Торсіонні пружини у стандарті розраховані на 25000 відкриттів / закриттів заїзду. Під запит ресурс механізму можна збільшити до 100000 робочих циклів. При виборі моделі: https://brama-market.lviv.ua/products/category/alutech-vorota-promyslovi враховуються вимоги до термо- та гідроізоляції. Якщо головною метою є захист будівлі та герметизація отвору, оптимальним рішенням стане ProTrend з сендвіч-панелей зі стандартною товщиною 40 мм. Для теплих та вологих приміщень підійде ProPlus. Модель є більш енергоефективною та стійкою до утворення корозії. Підйомну стулку виконують з 45-міліметрових сендвіч-панелей, а при виробництві комплектуючих застосовують міцну нержавіючу сталь.

Які автоматичні ворота WISNIOWSKI підійдуть для монтажу у складському приміщенні?

Найкращим рішенням у промисловій категорії є модель MAKROTHERM. Вона здатна здійснювати від 25000 до 50000 повних робочих циклів (друге опціонально). Ці складські ворота з сендвіч-панелей 60 мм виконані зі сталі. У стандарті представлений захист від розриву тросів / пружин, берегова планка та безпечна панель. Максимальний розмір 6000х5000 мм. Доступні різні типи напрямних, зокрема, STL, VL, HL.

Де замовити автоматичні промислові ворота з встановленням у Львові?

Представлені секційні конструкції відрізняються високими показниками енергоефективності, тому створюють необхідні умови для зберігання товарів на складі або комфортної роботи персоналу. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонують підбір та встановлення найкращого рішення у кожному окремому випадку. Щоб отримати знижку на будь-який товар, зверніться в офіс на вул. Городоцькій, 286Б. Там також представлені зразки іншої продукції для приватного та промислового використання. Доступне персональне оформлення стулки завдяки різним варіантам формування та широкій колірній палітрі. Додатково можна встановити хвіртку, віконця, панорамні панелі, декоративні елементи. Для консультації звертайтеся до наших спеціалістів: +380671121869, +380503562114.

 



 

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар