Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
14 серпня 2024
25,5 °C
ясно

Статті

Все для дому та саду
Особливості вибору ролетних систем для вікон і воріт
31 липня 2024, 13:06
Особливості вибору ролетних систем для вікон і воріт

Захисні ролети - неймовірно функціональне доповнення до будь-якого будинку. Такі ролети - зручна міра безпеки, вони допомагають домовласникам скоротити витрати на утримання будинку і знизити рівень шуму і світлового забруднення в жвавих районах. Надійні металеві жалюзі пропонують домовласникам безліч переваг і, як і очікувалося, стали дуже популярними серед домовласників. При виборі зовнішніх рольставней для свого будинку домовласники повинні зробити правильний вибір. Якими б ефективними не були ролети, неправильний вибір може виявитися марною тратою грошей.  Щоб допомогти вам зробити правильний вибір, ми склали рекомендації, яких слід дотримуватися під час вибору рольставней для вашого будинку. Також для отримання додаткової інформації та замовлення консультації відвідайте наш сайт.

 

ВИЗНАЧТЕСЯ З БЮДЖЕТОМ

Якщо ви вирішили придбати ролетну систему для вікон або воріт, дуже важливо мати уявлення про те, скільки ви збираєтеся витратити. Легко захопитися різними стилями і технологіями, які пропонують виробники зовнішніх рольставней, але наявність певної суми допоможе вам зробити вибір. Однак важливо пам'ятати, що надійні ролети - це інвестиція. Як і у випадку з інвестиціями, ви маєте бути готові витратити значну суму на ваші рольставні.  Захисні ролети - це насамперед захід безпеки на додаток до всіх їхніх функціональних і естетичних переваг. Крім того, зовнішні рольставні автоматично підвищують ринкову вартість вашого будинку, якщо ви збираєтеся з часом його продати.

 

ПЕРЕВІРТЕ РОЗМІР ВАШОГО ВІКНА

 

Наступний важливий момент, який необхідно враховувати під час вибору ролетних систем, - це розмір ваших вікон. Яким би очевидним це не здавалося, багато людей припускаються невеликих помилок, які згодом обертаються більш серйозними проблемами. Розмір і ширина вашого вікна - невід'ємна частина вибору зовнішніх рольставней. Щоб ролети служили додатковим утеплювачем для вашого будинку, ви повинні переконатися, що вони ідеально підходять за розміром. Перш ніж вирушити за покупкою зовнішніх рольставней, ви повинні мати майже точне уявлення про розміри ваших вікон. Знаючи розміри вікон, ви зможете прийняти зважене рішення щодо розміру, стилю та механіки ваших ролет.

 

БЕЗПЕКА

Безпека має бути пріоритетом при виборі ролетної системи, залежно від характеру району, в якому ви живете. Більшість домовласників віддають перевагу сталевим або алюмінієвим екструдованим зовнішнім ролетам як більш ефективному заходу безпеки. Сталеві та алюмінієві ролети забезпечують найкращий захист домовласників, якщо вони правильно встановлені. Важливо не тільки вибрати, з якого профілю складатиметься полотно, а й переконатися, що ламелі на них щільно прилягають одна до одної, щоб ніхто не зміг розсунути їх, для проникнення всередину.

 

ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ, ЩО ВАШІ РОЛЬСТАВНІ ІЗОЛЬОВАНІ

Ще одна важлива річ, яку необхідно враховувати при виборі конструкції захисних ролет, - це ізоляція. Вибравши надійні ролети, ви маєте з'ясувати, які умови для ізоляції передбачили виробники. Вибираючи металеві рольставні, дізнайтеся, чи закачаний профіль полотна піною. Рольставні з уприскуванням піни можуть не пропускати гаряче повітря в теплу погоду і холодне повітря взимку. Показник енергоефективності ваших жалюзі відіграє важливу роль у забезпеченні ізоляції вашого будинку в екстремальних погодних умовах. 

 

ПОДУМАЙТЕ ПРО СВОЮ БЕЗПЕКУ

Безпека - найважливіший момент при виборі зовнішніх рольставней. Під безпекою тут розуміється те, що станеться в разі виникнення пожежі або будь-якої іншої проблеми. Також необхідно навести довідки про те, які хімічні речовини могли бути використані для покриття конструкції ролет, які ви збираєтеся придбати, щоб уникнути проблем зі здоров'ям.

 

ВИБЕРІТЬ ВІДПОВІДНИЙ ВАРІАНТ ЕКСПЛУАТАЦІЇ РОЛЕТ

Значну увагу слід приділити принципу роботи механізмів для зовнішніх ролет. Щоб прийняти правильне рішення, необхідно насамперед враховувати свій бюджет і характер вашого будинку, особливо його розміри. Ви можете встановити ручне управління, яке використовує касету зі шнуром або пружину для відкриття отвору. Інший варіант установки - автоматичні ролети, які регулюються за допомогою пультів дистанційного керування або вимикачів і отримують енергію безпосередньо від загального джерела. Такі ролети найчастіше встановлюють на ворота і в гаражі. Більш детально дізнатися про ролетні ворота можна тут. Ви можете вибрати будь-який з цих варіантів залежно від ваших уподобань і бюджету.

 

ВИБИРАЙТЕ КРАСИВІ ЖАЛЮЗІ

Крім усіх практичних моментів, які необхідно враховувати при виборі ролет, вони повинні покращувати зовнішній вигляд вашого будинку. Ви можете вибрати з безлічі кольорів той, який ідеально підійде вашому будинку. Ви можете вибрати однотонний колір або змішати кілька кольорів, які створять візерунок на ваших захисних ролетах. Під час вибору кольору бажано, щоб ваші зовнішні рольставні поєднувалися із зовнішніми елементами вашого будинку. Захисні жалюзі можуть поєднуватися з дахом або підвіконнями і рамами. Це додасть вашому будинку більш узгодженого вигляду. Якщо ви не можете вирішити, які кольори використовувати, зверніться по допомогу до фахівця.

 

ОТРИМУЙТЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Вибір зовнішніх рольставней - нескладний процес. Усе, що вам потрібно, щоб зробити відмінний вибір надійних ролет для встановлення - це інформація. Сподіваємося, ці поради допоможуть вам зробити вибір, про який ви не пошкодуєте.

 

Рольставні Магніта пропонуються з доставкою та гарантією для жителів Києва, Одеси, Дніпра і всієї України. Якщо ви розглядаєте ролетну систему для свого будинку, воріт, будь ласка, ознайомтеся з асортиментом нашої продукції за адресою: magnita.ua/ua/products

 

 

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар