Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
20 квітня 2024
12,3 °C
небольшой дождь

Статті

Все для дому та саду
ФАСАДНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА MAKROPRO 2.0 ELH: ОГЛЯД ЕКСКЛЮЗИВНОЇ ПІДЙОМНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПРИХОВАНОГО В’ЇЗДУ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»
13 березня 2024, 19:23
ФАСАДНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА MAKROPRO 2.0 ELH: ОГЛЯД ЕКСКЛЮЗИВНОЇ ПІДЙОМНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПРИХОВАНОГО В’ЇЗДУ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ЛЬВІВ»

Польський завод Wisniowski регулярно розширює асортимент продукції, покращуючи функціональність та безпеку та пропонуючи нові захисні конструкції для вирішення побутових та виробничих завдань. У 2021 році була представлена в’їзна система MakroPro 2.0 ELH, що є нетиповою для бренду. Модель відноситься виробником до категорії фасадних конструкцій та призначена для створення прихованого в’їзду у гараж. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Львів» впевнені – ця модель дозволяє оригінально доповнити сучасну архітектуру, перетворюючись на арт-об’єкт. Крім того, у в’їзній конструкції можна втілити будь-які дизайнерські задуми.

Які особливості має виготовлення гаражних воріт для прихованого монтажу?

Фасадні конструкції являють собою єдність поверхні стулки зі стіною паркувальної споруди. Полотно може мати ідентичний до оформлення стіни дизайн, приховуючи таким чином гараж від сторонньої уваги. Тобто, красиві ворота секційні зливаються з самим фасадом, створюючи прихований в’їзд. Іноваційні виробничі рішення дозволяють власникам приватних гаражів спроєктувати власну захисну систему. Незалежно від того, облицьований фасад плиткою, шифером або пластиковими панелями, секційна стулка може злитися з ним для створення гармонійного візуала. Модель у стандарті оснащена системою ThermoSet. Технологія складається з трикамерного двостулкового бокового ущільнення, що забезпечує належну ізоляцію, а також ущільнення, прикріпленого до верхньої панелі. Так забезпечується захист всього периметру полотна.

Які технічні характеристики отримали ворота в гараж моделі MakroPro 2.0 ELH?

Розмір полотна у найгабаритнішому виконанні сягає 20 м2, а максимальна товщина заповнюю чого стулку матеріалу складає 40 мм. Важливо відзначити, що красиві ворота для гаража можуть бути частиною будівлі без теплоізоляції або з нею. Фасадна конструкція MakroPro 2.0 ELH виготовляється тільки на замовлення, щоб кожен проєкт був єдиним у своєму роді. Для створення моделі використовуються лише перевірені матеріали високої якості. Подвійна перепрофільована направляюча гарантує міцність всієї конструкції – завдяки цьому вона може витримувати вагу навіть нетипового заповнення стулки. Підйомна система виконана із сталевого листа товщиною 2 мм та характеризується безперебійної тихою роботою. Гарантоване кількість циклів становить 25000. Фасадні дизайнерські ворота на гараж утворюють єдину поверхню зі стіною у закритому положенні. Монтаж виконаний так, щоб неможливо було визначити, що там знаходиться конструкція будь-яких розмірів. А при відкритті проїзду відбувається справжнє видовище: стіна ніби починає ламатися та занурюватися всередину паркувального приміщення.

Що пропонує виробник у якості додаткового оснащення секційних гаражних воріт?

Як й інші рішення Wisniowski, представлена модель може комплектуватися віддаленою інтелектуальною системою контролю доступу. Для керування використовується фірмове програмне забезпечення для смартфону. Також пропонується встановлення декоративних елементів, віконечок, пристроїв безпеки (кодових клавіатур, сканерів, фотоелементи).

Гаражні системи від Вішньовськи та інших світових виробників представлені за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-garazhni-alutech-ryterna-wisniowski-hormann-doorhan. Це перевірені часом конструкції з різних цінових категорій: від бюджету до преміуму.

Де замовити виготовлення гаражних воріт з монтажем у Львові?

З фасадними конструкціями MakroPro 2.0 ELH замовники отримають ідеальне поєднання оригінального дизайну, функціональності та європейської якості. «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонує виконання на замовлення оригінальних рішень. Попередньо буде складено проєкт з усіма основними параметрами: розміри, тип оформлення, опції, додаткові елементи. Ви також можете отримати знижку на замовлення, якщо здійсните його у виставковому офісі на вул. Городоцькій, 286Б. Також рекомендуємо послугу встановлення теплих воріт під стелю, яку наша монтажна команда виконує в обумовлені терміни. Щоб отримати консультацію з усіх питань, зверніться до фахівців за номерами: +380503562114, +380671121869.

 

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар