Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
9,9 °C
небольшой дождь

Статті

Все для дому та саду
ЧОМУ ВАРТО ВИБРАТИ ВОРОТА ТИПУ КНИЖКА ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ У ДВОРІ: ЗНАЮТЬ ФАХІВЦІ КОМПАНІЇ «БРАМА МАРКЕТ»
06 березня 2024, 19:00
ЧОМУ ВАРТО ВИБРАТИ ВОРОТА ТИПУ КНИЖКА ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ У ДВОРІ: ЗНАЮТЬ ФАХІВЦІ КОМПАНІЇ «БРАМА МАРКЕТ»

Сучасний власник заміської території найчастіше прагне облаштувати в'їзний просвіт якісною огороджувальною системою, яка буде не тільки гарною, але і практичною в експлуатації, економною в обслуговуванні. Що робити, якщо простору перед будинком недостатньо для розпашних механізмів, а відкатні вуличні ворота не приваблюють своїм консерватизмом? Якщо ви в пошуках креативних і неординарних рішень, тоді зверніть увагу на складні конструкції типу книжка, які стануть ефектним і стильним доповненням для будинку. Такі огорожі мають ексклюзивний дизайн, а варіації і асортимент додаткових опцій не залишають байдужих. Дізнайтеся більше про такі металеві захисні системи з матеріалу, запропонованого фахівцями компанії «БРАМА МАРКЕТ Львів».

СКЛАДНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА: БАЗОВІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ТЕХНІЧНИЙ ОГЛЯД

Функціональна основа в'їзних конструкцій — відкривання за принципом стулок в тролейбусі чи автобусі. Таким чином, вуличні ворота формують металеві секції по обидва боки прорізу, немов гармошка. Такий конструктив не вимагає монтажу нижнього направляючого рельса, тим самим экономиться простір. Моделі, що відкриваються за типом книжка, використовуються для установки як в побутовому, так і промисловому секторі. Відмінності при цьому виключно в розмірах і ресурсі експлуатації. Важливо, що складні в'їзні ворота можуть коштувати від 47 393 грн (3000х2000), однак для їх монтажу не потрібно особливої ​​підготовки, і в користуванні вони набагато практичніші, ніж розпашні і деякі варіації відкатних конструкцій. Секції виготовляються з металу добірної якості, який додатково піддається цинкуванню з подальшим нанесенням фінішного покриття в кольорі (на вибір замовника). Такі вуличні ворота гармошка відрізняються зносостійкістю, не руйнуються під впливом атмосферних явищ (дощ, сніг, температурні перепади) і радують своїм функціоналом довгі роки — не менше 10-15 років (за умови коректного користування та встановлення професіоналами). Огорожі виготовляються з однією або кількома складними секціями, при цьому складові сегменти виконуються в одному розмірі і мають єдиний варіант зашивки — решітка, жалюзі, лист з обробкою за технологією лазерна різка, панель. Відзначимо, що ворота складного типу придатні також до установки в приміщенні, оскільки вони чудово герметизують отвір, і зручні в щоденній інтенсивнії експлуатації. Важливо, що сучасний будівельний ринок пропонує різні версії конструкцій типу книжка від таких провідних виробників, як Wisniowski, Select. Подивитися більше візуальних інтерпретацій в'їзних воріт можна, пройшовши за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums.

Якщо ви бажаєте отримати розрахунок конструкції, або є думка замовити виїзд замірника на територію, тоді телефонуйте за номерами: +38 067 1121869 +38 050 3562114.

ДЕ КУПИТИ ЕЛІТНІ ВОРОТА ТИПУ ГАРМОШКА В ДИЗАЙНІ ЖАЛЮЗІ З ЕКОНОМІЄЮ ДО 15%?

Якщо Ви хочете встановити якісні в'їзні огорожі за доступною ціною, тоді запрошуємо відвідати наш виставковий салон, який знаходиться за адресою: вул. Городоцького, 286-Б. У шоу-румі представлені найпопулярніші і трендові версії металевих секцій та зборів на думку сучасних власників заміських територій. Ми пропонуємо виключно вигідні умови для покупки, а наша монтажна група професіоналів виконає установку в стислі терміни! Завітайте до салону https://brama-market.lviv.ua/ , ми чекаємо саме Вас!

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар