Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
16 квітня 2024
18,0 °C
небольшой дождь

Статті

ВЕСІЛЬНІ БОКАЛИ
06 листопада 2013, 00:00
ВЕСІЛЬНІ БОКАЛИ

ВЕСІЛЬНІ БОКАЛИ

Весілля — неповторний, найщасливіший день в житті кожного подружжя. Усі, хто ретельно готуються до цього свята знають, як багато клопоту готує майбутня церемонія. Потрібно продумати безліч дрібниць, на які в суєті весільних турбот часто навіть не звертаєш увагу, завдяки чому вони часто залишаються забутими напередодні весілля. Так нерідко трапляється з весільними бокалами, які на сьогодні є неодмінним атрибутом практично будь-якого весілля.

Весільних бокалів для нареченого і нареченої рекомендують купувати дві пари. Доля першої дещо “драматична” - вони мають бути розбиті, як кажуть, “на щастя”. Кожна пара сама вирішує, в який момент бити келихи. Це можна зробити у РАЦСі після розпису, під час весільної прогулянки або банкету. Непогано, якщо ці весільні бокали будуть кришталеві, адже саме кришталь так гарно розсипається іскристими бризками, якщо його розбити, маючи при цьому мелодійний дзвін. Цей момент, швидше за все, буде відображено на пам'ять відеокамерою і фотоапаратом. Сюжет розбивання весільних бокалів у відеофільмі буде виглядати просто шикарно, та й фотографії будуть красиві.

А ось друга пара весільних бокалів важливіша за першу, адже протягом всього весільного застілля, коли молодята будуть приймати привітання та побажання від рідних і близьких людей, вони будуть супроводжувати їх своїх дзвоном. Ці бокали зберігаються на пам'ять, а в подальшому використовуєть на річницях та ювілеях весілля. Для цього, зазвичай, використовують кришталеві келихи чи келихи з прикрасами. Саме ці весільні бокали надаватимуть весільному банкету стиль, вишуканість. Округла форма і тонка ніжка келиха, асоціюється з молодою дівчиною, і, якщо він буде відповідно оформлений, то вдало доповнить весільний антураж нареченої. Весільні келихи можуть відрізнятися за формою, але їх оформлення повинно бути виконано в одному стилі, - це символізує гармонію молодої пари.

Останнім часом, все більше молодят прагнуть зробити своє весілля унікальним: популярними стають виїзхдні церемонії і картки для розсадження гостей, ретромобілі, лімузини і феєрверки. Всі ці новації приходять до нас із заходу, і доволі яскраво виглядають. До речі, в Європі та Америці келихам відводиться важлива роль, адже з ними молодята перебувають весь день, келихи у них часто прикрашають в тій же кольоровій гамі що і загальний стиль весілля. І досить часто в Європі на келихах молодят є гравірування їх імен та дати весілля. Це робить такі бокали по справжньому єдиними і неповторними, як пам'ять про найдорожчий день у вашому житті.

Галина Левицька,

начальник Вінницького міського

відділу ДРАЦС

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар