Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
25 квітня 2024
15,9 °C
дождь

Статті

Секс
Секс по знаку зодіака
10 березня 2021, 16:22
Секс по знаку зодіака

Овен

Сеkс для цього зодіакального знака – перша глава будь-якого роману. Саме він допомагає імпульсивним Овнам і Овнихам по-справжньому пізнати нового знайомого (знайому) і оцінити, чи варто продовжувати стосунки далі. Вони не розуміють тривалих платонічних залицянь, намагаючись якомога швидше «стрибнути в дамки» – тобто в ліжко. А вже якщо з інтимною точки зору партнер «не підкачав» – рожева романтика додасться після!

вона: дуже грайлива і палка коханка, яка обожнює компліменти, але активні дії чоловіка цінує набагато більше. Якщо ж активність запізнюється, впевнено бере ініціативу в свої руки, не боячись здатися занадто сміливою. А щоб підтримати відповідний запал кавалера, дама-Овен часто підбадьорює коханого порцією ревнощів.

він: може на замовлення перетворитися в найніжнішого, пристрасного і романтичного коханця на світі – саме такого, який потрібен в даній ситуації. Якщо, звичайно, партнерка вчасно зробить це «замовлення» – тобто скаже йому прямо «в лоб», чого вона очікує від сьогоднішнього вечора – натяківОвен не розуміє.

Телець

Представники цього знака відомі любителі «солоденького», які ніколи не відмовляють собі ні в одному з плотських задоволень. А вже сеkс для них – задоволення з великої літери, яке вони шанують як джерело незвіданих відчуттів.

вона: знає всі прийоми спокушання чоловіків без навчальних посібників, але не готова випробовувати свої чари на першому зустрічному. Тельчихи чуттєві, але розбірливі і пред’являють до «близьких друзів» серйозні вимоги: по-перше, наявність досвіду, по-друге, вірність. У сміливих еротичних експериментах Тельці не беруть участь – вони їм просто не потрібні.

він: фонтану пристрасті і великої уяви в ліжку від Тельця не дочекатися. Він досить простий, і іноді навіть примітивний в своїх поривах. При цьому вміння бути терплячим і нікуди не поспішати, здійснюючи еротичні «забіги на марафонські дистанції», робить чоловіка-Тельця просто чудовим коханцем.

Близнюки

Незважаючи на легковажність і міф про безладні зв’язки Близнюків, цей знак дарує світу дуже відданих коханців і коханок. Вони звикли витати в безтілесних «емпіріях», а у фізичному світі відчувають себе невпевнено. Тому сеkс з постійним партнером для них – спосіб відчути грунт під ногами і відчути себе частиною реального світу.

вона: в змозі замінити свого коханця цілий гарем і кожен раз подає себе по новому – то уважною гейшею, готової поговорити «до і після» на будь-яку тему, то розважливою куртизанкою. При цьому шовкова білизна і тихий джаз не потрібні – вона буде готова розділити навіть спартанське ложе, якщо чоловік порушить її цікавість своєю неординарністю.

він: не виносить сеkсу «по годинах», непередбачуваний і не терпить одноманітності. Іноді здається, що, займаючись коханням, Близнюк більше задовольняє свій інтерес, ніж бажання. При цьому він болісно боїться поразки і може впасти в глибоку депресію від одного натяку, про його недоліки.

Рак

Зазвичай ці «зодіакальні затворники» дуже дорожать сімейними узами, але голос пристрасті і пожежа в крові легко змушують їх звертати на «ліву» доріжку. У чому ж причина такої непослідовності? Справа в тому, що більшу частину часу Рака веде по життю інстинкт самозбереження. Але як тільки починає говорити любов, голос іншого інстинкту – продовження роду – перекриває всі страхи і обережності, а заодно і голос розуму.

вона: рідко робить перший крок, спочатку сором’язлива, але готова виконати всі бажання коханої людини, так як знаходиться під її неподільним впливом. Згодом від сором’язливості не залишається і сліду – «Ракиня» стає абсолютно розкутою, звільняючись від усіх обмежень.

він: може бути настільки безпосереднім в ліжку, що порівняння з твариною напрошується само собою – інстинкти не терплять обмежень. При цьому Рак дуже терплячий і по-диявольському наполегливий – в загальному здатний «уламати» будь-яку вподобану красуню і домогтися від неї бажаного.

Лев

Яскраві, активні і артистичні зовні, в ліжку Леви дуже вразливі. А все тому, що сеkс – єдина сфера, де неможливо переконатися у власній перевазі над іншими. Тому Леви і Левиці рідко проявляють ініціативу, чекаючи перших кроків від партнера і, що називається, «люблять вухами» – постійно чекають компліментів і запевнень у власній неперевершеності.

вона: не утруднює себе тим, щоб спокушати когось, вважаючи що і так привертає загальну увагу. Левиця безпомилково вибирає в коханці тих чоловіків, які готові безроздільно підкорятися, визнаючи її королівський статус і не дуже обтяжувати цю «царську персону» в ліжку. Відчуття власної сили і лінь – її головні риси.

він: звик отримувати від життя і від сеkсу в тому числі все, чого забажає, тому жіночих відмов і скромності не сприймає. Якщо жінка не налаштована на близькі стосунки, навіщо було взагалі приходити на побачення? Невтомність Левів в ліжку їх безумовний плюс, а мінус – владність, яка доходила іноді до агресивності.

Діва

Не дивлячись на принциповість і прищеплені з дитинства норми моралі, Діви здатні пуститися у всі тяжкі, якщо мова йде про сеkс. Вони завжди палкі коханці і коханки, але… ненадовго! Турботи не дають довго «валятися» в ліжку – а турбот у Діви вистачає завжди і скасовуватисправи заради «потіхи» Діва не має наміру. А коханцям залишається покірно чекати.

вона: не любить швидких і дуже наполегливих чоловіків, вважаючи за краще, щоб її завойовували поступово. При цьому Діва абсолютно реальна і розуміє, що залицяння – всього лише прелюдія до «головного». А відійшовши від любовної гарячки, вона критично обміркує черговий сексуальний досвід, порівняє з попередніми і подумки «поставить оцінку» коханому.

він: не прагне відразу перейти до близьких стосунків і дозволяє потенційній партнерці дізнатися себе краще. У ліжку чоловік, народжений під знаком Діви, справжній експериментатор, іноді трохи цинічний, але прекрасно контролює ситуацію і готовий на все заради задоволення партнерки. Тому, що прочитав в розумних книжках, що таким і потрібно бути.

Терези

В еротичних іграх, як і в усьому іншому представники цього знака естетичні до аристократизму. Ось вже хто вміє підготувати і провести романтичний вечір «на рівні»! Але всіх леді та джентльменів (інакше не назвеш), народжених під знаком Терезів, сеkс частіше цікавить як ще один спосіб вираження почуттів до коханої людини. Є любов – задоволення додасться.

вона: справжня гранд-дама, впевнена у своїй сексуальності і привабливості, жахливо розбірлива і ніколи не кидається в обійми першого зустрічного. Так що там перший зустрічний! Немита голова коханого може бути непереборною перешкодою для романтичної ночі. Партнеру іноді простіше вимкнути світло, ніж догодити її суворому смаку.

він: займається «цим» немов смакує солодкий десерт, обов’язковий після смачної вечері. І десерт цей зобов’язаний бути найпривабливішим у світі – чоловік-Терези любить очима, прагнучи тільки до найвишуканіших жінок. Його щасливу коханку чекають витончені ласки, але не часто – багато солодкого, як відомо шкідливо.

Скорпіон

Вони по праву вважаються найбільш сексуальними мешканцями зодіакального кола. Сеkс для них – один з небагатьох способів «правильного» існування, коли нерви на межі, а емоції б’ють фонтаном. При цьому Скорпіони і Скорпіонші володіють прямо таки маніакальною вірністю своїм коханцям, відірвати від яких їх може тільки більш сильна пристрасть.

вона: могла б стати вчителькою любовних премудростей, якби не була так вимоглива і схильна до надмірностей одночасно. Цей коктейль спочатку подобається її партнерам, але досить швидко починає втомлювати. Вона переконана «активістка» і «слабака» в своїй спальні не потерпить.

він: в душі чоловіки-Скорпіона пристрасність з’єднується з глибиною почуттів, а вміння злитися з партнеркою в любовному екстазі не заважає повністю контролювати ситуацію. Одним словом – не людина, а вогнедишний вулкан. Єдиний його недолік в ліжку – Скорпіона просто неможливо здивувати, все це він уже проходив!

Стрілець

Ці сини і дочки вогненної стихії сприймають найінтимніші моменти життя як цікаву пригоду, а тому вічна «подорож» від одного сексуального партнера до іншого для них звичайна справа. Цей пошук пригод ніяк не пов’язаний з їх любов’ю – просто так не нудно жити.

вона: схильна потурати своїм примхам, в тому числі і сексуальним, а про радощі партнера піклується набагато менше, часто сприймаючи його лише як інструмент власного задоволення. Її девіз – гранична оголеність почуттів і намірів. Дама-Стрілець не приховує свого інтересу до чоловіків, а в обмін на чуттєві радості щедро обдаровує їх своїм оптимізмом і розкутістю.

він: схожий на метелика, який пурхає над квітковим лугом, збираючи нектар з усіх доступних квітів відразу. І в кожній такій «квітці» він шукає свій ідеал, попутно отримуючи задоволення. Сеkс ніколи не набридає йому, але (на жаль!) це той випадок, коли кількість підміняє якість.

Козеріг

Скромні і стримані в тролейбусі і на роботі, в ліжку вони – справжні творці: палкі, винахідливі і вміють бути по-справжньому звабливими, використовуючи зовнішню холодність і стриманість в якості «приманки». Але сеkс для них не головне – він всього лише спосіб прив’язати до себе кохану людину, бажано надовго.

вона: майже неприступна, але це тільки здається. Насправді ж її душа – це гримуча суміш емоцій і впорядкованості. Жінка-Козеріг здатна методично спланувати найбурхливішу ніч кохання на світі, використовуючи її для того щоб домогтися життєвої стабільності і почуття захищеності.

він: завжди лідирує в парі і задає тон стосункам. Як він спланував – так і буде. Сам же не схильний підлаштовуватися і поступатися, а часто просто не бачить чого хотіла б від нього кохана. В глибині душі чоловік-Козеріг свято впевнений, що вона жадає того ж що і він – віддатися йому неподільно і назавжди.

Водолій

Завжди сприймає сеkс як крайній прояв дружби і результат довіри. Якщо взаєморозуміння досягнуто і є спільні погляди на життя – Водолії готові на інтимне продовження, якщо немає – стосунків просто не буде.

вона: воліє бути «подругою усього життя», а не просто об’єктом сексуальної уваги на одну ніч. Тваринні пристрасті їй незрозумілі, романтизм далекий, а турбота про ближнього стає причиною нового зв’язку чи не так само часто, як і почуття дружби.

він: на етапі флірту спілкуватися з ним легко і приємно, а ось тільки доходить до «справи»… Він більше цікавиться технікою сеkсу, позиціями і методами, не проявляючи романтизму і емоцій – боїться показати недосвідченість і не відповідати очікуванням улюбленої. Ось і виходить, що піклуючись про «якість» сеkсу він іноді сам же його і псує.

Риби

Тільки інтимне життя дає Рибам можливість найбільш повно виразити свої емоції і відчути, що в життєвому морі вони не самотні. Приміряти ж маску своєї «половинки» вони часто намагаються на мало знайомих людях, виявляючи більше сентиментальності, ніж пристрасті. А «підвищити градус стосунків» здатне тільки справжнє почуття.

вона: жаліслива й емоційна до нерозбірливості, а тому часто помиляється в чоловіках, беззавітно намагаючись через сеkс знайти ідеальну любов.

він: в жінках шукає відображення «Великої матері», знаходячи владних подруг і в усьому їм потураючи, іноді на шкоду власним інтересам.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар