Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
18 квітня 2024
5,2 °C
дождь

Статті

Секс
Робимо секс регулярним та цікавим
05 червня 2020, 16:42
Робимо секс регулярним та цікавим

Зацикленість чоловіків на роботі та бізнесі часто призводить до того, що втома перешкоджає нормальному сексуальному життю. Повернути секс у повсякденне життя допоможуть прості поради.

1. Спонтанність. Не чекайте закінчення робочого дня. Можете зайнятися сексом під час обідньої перерви. Порадуйте свого партнера – забіжіть до нього в офіс.

2. Ранковий секс. Після ранкової чашки чаю, поверніться в ліжко і займіться сексом. Такий початок ранку допоможе розпочати день із “правильної ноги”.

3. Спільний душ. Щоб не тонути в рутині, потрібно підтримувати у стосунках пристрасть. Спільний душ допоможе зберегти дотики та фізичну близькість. До того ж, душ із партнером може заощадити воду….)))

4. Секс по телефону. Такий творчий і нестандартний вид сексу можна дозволити собі протягом всього дня. Після відвертої розмови партнер навряд чи затримається на роботі до пізна.

5. Сексуальне листування. Соромитеся говорити з партнером про секс? Напишіть “брудне” повідомлення. Сексуальне листування або відправка інтимних фотографій можуть розпалити пристрасть.

6. Секс поза спальнею. Секс на сходах, в туалеті ресторану чи кабінці магазину внесуть різноманітність в інтимне життя. Головне – включити уяву.

7. Пристрасний поцілунок. Без пристрасних поцілунків і пестощів будь-який секс перетвориться в механічний акт. Пестіть і цілуйте свого партнера, демонструючи йому всю глибину своїх почуттів.

8. Дослідження сексу. Навіть в сексі потрібен саморозвиток. Почитайте статті про секс, спробуйте з партнером нові техніки та пози. Дослідіть мову кохання разом.

10. Масаж. Робіть партнеру в ліжку масаж, насолоджуючись сексуальними дотиками один одного.

11. Робіть те, що ви робили на початку стосунків. Якщо між вами вичерпується романтика, сходіть з коханою на побачення, поснідайте в ліжку, організуйте романтичний вікенд або познайомтеся заново в якомусь барі. Це допоможе підтримувати іскру у стосунках.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар