Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 квітня 2024
5,5 °C
небольшой дождь

Статті

ГОТУЄМОСЬ ДО ПІКНІКА
03 травня 2014, 00:00
ГОТУЄМОСЬ ДО ПІКНІКА

Серед всіх варіантів відпочинку у травні найпопулярнішим варіантом є, звісно ж, пікнік. Але плануючи його потрібно продумати всі нюанси, щоб пікнік приносив масу позитивних емоцій, а не закінчився неприємностями. Найголовніше нічого не забути. Тому необхідні речі зберіть завчасно. Спочатку потрібно визначитися: на скільки, куди і чим ви їдете. Зазвичай для поїздки на пікнік вибираються знайомі й перевірені місця. Якщо день видався теплий, вибирайте місце для відпочинку в тіні під деревами. Можна в цьому випадку прихопити з собою тент. Не зайвим буде взяти на пікнік розкладний столик, хоча і на траві влаштувати стіл не проблема. Для цього спочатку постеліть поліетиленову плівку, яку потім накрийте покривалами. Потрібно також взяти відро, шампури або решітку, казанок, сокиру на випадок, якщо ви не купили заздалегідь вугілля, паперові рушники, гострий ніж, сірники. Якщо їдете на кілька днів, то вам знадобляться намет, спальники, теплі речі. Непогано було б взяти плед або ковдру, щоб на ньому можна було зручно влаштуватися. Якщо у вас є невеликі складні стільчики, беріть і їх. Щоб приємні посиденьки не були зіпсовані, візьміть з собою засіб від мошок, комарів та інших комах. Можна про всяк випадок прихопити і вологі серветки. Абсолютно не зайвими будуть кілька мішків для сміття, щоб можна було все за собою прибрати і повернутися на вподобане вам місце ще раз.

Як відомо, на свіжому повітрі продукти зїдаються дуже швидко. Складаючи меню, потрібно підрахувати кількість людей, і після цього відправлятися на базар або в магазин. Можна індивідуально врахувати смаки кожного з відпочиваючих. Продуктів, що швидко псуються краще не беріть, а взявши, зїдайте в першу чергу. Дуже зручно, якщо у вас є невеликий холодільник, спеціально для пікніків. Радимо взяти харчову фольгу, в якій можна запекти щось з продуктів на багатті. Щоб правильно обрати місце для вогнища, потрібно врахувати, куди дме вітер. Дим від багаття не повинен спрямовуватися на відпочиваючих. Якщо ви їдете веселою компанією, то вам стануть в нагоді бадмінтон або мяч (волейбольний футбольний, тощо). Тим, хто їде до водойми, варто захопити купальники. Можна взяти гітару, щоб співати пісні ввечері біля багаття. Рибалки, звичайно, не забудуть про вудки і всю специфічну «атрибутику», яка до неї потрібна.

Можна провести пікнік і на базі відпочинку, де є і будиночки, і мангал, і спортивний інвентар. Ціни на такий відпочинок компаніями цілком демократичні, а вигода очевидна: набагато приємніше, коли пляж та місця для мангалів облаштовані, та й спати в будиночку набагато комфортніше ніж на шишках.

Обовязково з собою потрібно взяти мінімальну аптечку, в якій повинні бути засоби від головного болю, харчових отруєнь, застуди і температури, бинти, вата, зеленка, лейкопластир і ті ліки, які ви часто приймаєте. Приємного відпочинку і незабутніх вражень від пікніка!

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар