Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
04 травня 2024
16,0 °C
ясно

Статті

ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ДЛЯ КОТТЕДЖУ ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI: ДЕ БУДУТЬ ПРЕЗЕНТОВАНІ НОВИНКИ ПОЛЬСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ?
07 березня 2024, 22:06
ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА ДЛЯ КОТТЕДЖУ ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI: ДЕ БУДУТЬ ПРЕЗЕНТОВАНІ НОВИНКИ ПОЛЬСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ?

В’їзні конструкції є не тільки функціональним елементом, але й частиною ландшафтного дизайну об’єкту. Красиві ворота для будинку серії MODERN від WISNIOWSKI мають широкий асортимент секційних узорів та можливостей оформлення, що поєднують сучасність та неординарність. Це розсувні моделі, які відрізняються високою якістю, надійністю та зручністю експлуатації. Системи виготовляються з оцинкованого металу, стійкого до окислення, а використання технології Duplex гарантує міцність та довговічність покриття без постійного відновлення.

Дизайнерські ворота для коттеджу від WISNIOWSKI – це елегантні моделі, які здатні стати гармонійним доповненням загального зовнішнього вигляду приватної території. Можна також створити комплексний захист, встановивши хвіртку та огорожу в ідентичному стилі.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ СУЧАСНИХ ВОРІТ ВІД ВИРОБНИКА WISNIOWSKI

Продукція польського заводу дозволяє насолодитися функціональними можливостями конструкцій та стильним дизайном, який обирає сам замовник. Виготовлення в'їзних воріт відбувається з використанням автоматизованого обладнання та європейських інноваційних технологій. Окрім ідеальних конструкційних характеристик системи отримують сучасний дизайн. Колекція MODERN від WISNIOWSKI складається з унікальних узорів, підібрати які легко для будь-якого приватного об’єкта. Завдяки брендовій технології обробки Duplex метал отримує додатковий захист від корозії, стає міцнішим та має рівномірне барвисте покриття. Залежно від дизайну, полотно збирається з прутів або окремих секцій. Актуальні варіанти, що вже у наявності, представлені у онлайн-каталозі: https://vorota24.com.ua/ua/wisniowski-ukraine-kiev/. Це конструкції, розраховані на щоденну побутову експлуатацію.

Автоматичні ворота на роликах моделей AW.10.128, AW.10.127, AW.10.126, та AW.10.129 – це новинки польського виробництва, які будуть презентовані в кінці березня офіційним представником заводу в Україні. В’їзні конструкції з лінійки MODERN демонструють унікальні кольори, візерунки та структури. Поєднання матеріалів майже необмежене, а для оформлення пропонується палітра з 16 відтінків з металевими частинками, що створюють 3D-ефект та надають глибини покриттю. Конструкція створюється з урахуванням індивідуальних побажань клієнта та особливостей проїзду. Розсувні ворота у двір мають ідеальне балансування, оскільки стулка пересувається в декількох сантиметрах від поверхні. За це відповідає рейок з роликовою кареткою 95х85 мм. Несучий елемент консольної конструкції встановлюється на фундаменті та кріпиться декількома анкерами. Автоматизоване управління потребує встановлення в окремому стовпчику 120х120 мм якісного електроприводу, що забезпечує дистанційний контроль. Додатково конструкція може оснащуватися іншими видами систем безпеки: фотоелементами, що виявляють перешкоди при русі полотна, сигнальними лампами, якісними кабелями, сканерами відбитків пальців чи персональних карт. Встановлюється також гумове покриття на кромці стулки, яке запобігає деформації у разі зіткнення з іншим об'єктом. Оформити полотно можна різноманітними декоративними елементами. Для дистанційного контролю є також фірмова розробка SmartCONNECTED, що дозволяє стежити та управляти консольною конструкцією за допомогою мобільного пристрою. Ще одне актуальне рішення – встановлення «розумного» стовпа MultiBox, який виконує функцію поштової скриньки.

Компанія «ВОРОТА 24 Київ» презентуватала нові моделі з колекції MODERN та будівельній виставці INTERBUILDEXPO 2020. Окрім в’їзних конструкцій були презентовані енергоефективні вхідні двері NOVA та гаражна система PRIME Black Edition. Купити відкатні ворота, що є в наявності, з персональною знижкою клієнти зможуть у шоу-румі. Виставковий салон розташовується в Києві на вулиці Фрунзе, 69 В. У якості додаткових послуг пропонується монтаж систем на об’єкті та розробка індивідуального дизайну. Більше інформації про роздвижні ворота з Польщі чи інші брендові конструкції можна отримати у менеджерів за контактними номерами: 067 690-24-24, 050 993-70-77.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар