Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
20 квітня 2024
12,3 °C
небольшой дождь

Статті

Цікавинки
Помилки на першому побаченні
18 січня 2021, 13:54
Помилки на першому побаченні

 

Нарешті чоловік, про якого ви так довго мріяли, запросив вас на побачення! Отже, треба неодмінно його вразити, і ви починаєте дієту за тиждень до доленосної "зустрічі століття", купуєте собі нову білизну (просто так, для впевненості в собі) та записуєтеся до перукарні та на манікюр. І от ви вже летите на цю омріяну романтичну зустріч. Здавалося б, все було чудово —ви виглядали приголомшливо, кокетливо посміхалися, уважно слухали, а в кінці він попросив номер вашого телефону, але...

Але він більше не дзвонить, хоча і обіцяв, і через тиждень —другий стає зрозуміло, що цього вже не станеться, як не чекай. Звичайно, можна тішити себе думками про те, що він дуже багато працює, а останнім часом нові проекти взагалі на дають зайву чашку кави випити, захворів або просто загубив ваш номер телефону. Проте краще подивитися правді у вічі ніж обманювати саму себе —йому щось не сподобалося у вашій поведінці настільки, що бачити вас вдруге немає ніякого бажання.

Ось найпопулярніші жіночі помилки, через які другого побачення, як правило, не буває:

— Ви занадто сильно показали свій інтерес до нього, і він... банально злякався. Звичайно, кожному чоловікові приємно, коли він сподобався привабливій жінці, але це зовсім не означає, що він погодиться на все, тому не треба розказувати про своє відношення до сімейного життя, про те, скільки дітей ви хочете мати та особливо розпитувати про таке його. Отже, тримайте себе в руках, зберігайте зовнішній спокій та дотримуйтеся нейтральних тем.

— Намагаючись вразити кавалера, ви наговорили такого...Послухати вас, так ви і свою фірму маєте, і квартира в вас розкішна у центрі, і автомобіль новий, і відпочивати ви звикли виключно на островах. Взагалі-то починати стосунки з брехні дуже нерозумно, як і відверто вихвалятися перед співрозмовником.

— Бажаючи справити враження модної гламурної красуні, ви запропонувати йому дуже дорогий ресторан, та взагалі дали ясно зрозуміти, що на вас потрібно неодмінно витрачати багато грошей. Це ж лише побачення і єдине, що винен вам цей чоловік —бути чемним та галантним!

— Ви натякнули ймовірному кавалеру, що в вас немає ніяких проблем з чоловічою увагою - вчора ви зустрічалися з одним шанувальником, завтра на вас чекає інший, та ще й безнадійно закоханий залицяльник постійно вам телефонує. Ну кому сподобається перспектива бути "одним з..."?

— Ви були занадто допитливі. Не слід задавати деякі питання людині, яку ви ще знаєте погано (не дивлячись на те, що ви придивлялися до нього декілька тижнів та потайки розпитували спільних знайомих). Навіщо одразу питати про причини його розлучення, любовні пригоди чи розмір зарплатні?

— Вам перешкодила ваша відкритість та відвертість. Інформацію про свої проблеми, хвороби та колишніх чоловіків краще притримати.

Але від хвилювання під час побачення помиляємося не тільки ми-жінки, а й наші супутники. Далеко не кожен може розкритися одразу, тому, якщо нічного особливо страшного не трапилося, дайте людині другий шанс, і, можливо, так ви знайдете своє справжнє кохання. Проте нерідко привід для того, щоб не залишати свій номер телефону, дійсно є. Тож замисліться, якщо

— Ваш кавалер намагається напроситися до вас додому під час першої ж зустрічі. Тут можливі два варіанти, але обидва невтішні. Варіант перший —його цікавлять лише інтимні стосунки, а говорити з вами на різні теми, щоб пізнати краще як особистість —це зайве. В такому випадку вирішуйте самі, чи потрібна вам така модель відносин, але зрозумійте, що в такому разі ви явно не перша і не остання для нього на цьому тижні. І варіант другий —він просто хоче зекономити на кафе. Тут коментарі зайві.

— У нього багато подруг, більшість з яких —його колишні дівчата. Цікаво, чи то дійсно він вміє так легко і швидко заводити та рвати відносини, чи жінки були самі настільки раді його позбутися, що охоче погоджуються на дружбу?

— Якщо в кафе чи ресторані, в якому ви вирішили провести першу зустріч, йому не подобається абсолютно все —інтер’єр, меню, страви, тобто ваш залицяльник не стидається демонструвати свій поганий настрій при дамі.

— Йому вже далеко за 30, а він все ще живе з мамою? На жаль, сьогодення таке, що придбати власну оселю дуже і дуже важко, але придивіться до цієї особи уважніше: можливо, йому і взагалі не потрібно жити окремо, коли мама і нагодує, і речі випрасує, і пожаліє? На вкрай важкі стосунки з дорослими чоловіками, для яких найголовніший авторитет в житті —це мати, скаржилися багато жінок, тож подумайте добре, чи воно вам так треба?

— Він при вас демонстративно оглядає з голови до ніг інших жінок та (борони, Боже!) робить їм компліменти у ваші присутності. Погане виховання не лікується.

Та ні, ваш обранець не такий, навпаки, він був уважний та демонстрував чудові манери, і ви поводили себе відмінно, а все одно продовження вашої романтичної зустрічі не відбулося. Не поспішайте звинувачувати себе та шукати в собі недоліки —краще проаналізуйте ситуацію. Можливо, ви натрапили на чоловіка, який і не збирався заводити бодай якісь стосунки (нерідко так роблять чоловіки, які шалено бояться втратити свободу), але ж зустрічатися з різними жінками у вільний час —це так приємно. Його можуть навіть не цікавити інтимні стосунки, їм потрібен лише відпочинок у приємному товаристві. Тож не фантазуйте та нічого не плануйте одразу після першої зустрічі. Краще запам’ятайте декілька правил для хорошого настрою, які допоможуть вам сприймати події адекватно і не лікувати розбите серце.

1. Не намагайтеся бути тою, ким ви не є насправді. Якщо вас запросили на побачення, то ви вже чимось зацікавили цього чоловіка, тож ніяких кардинальних змін іміджу, доки не пізнаєте його краще. І не забувайте — різних побачень та кавалерів може бути багато, а ви в себе одна-єдина!

2. Перед тим, як вийти з дому, станьте перед дзеркалом та скажіть самі собі вголос: "Це просто побачення. Я збираюся гарно провести час та познайомитися з новою людиною, а що з цього вийде — подивимося". Адже ми-жінки такі мрійниці і можемо у своїх мріях вийти заміж, придумати імена майбутнім дітям та відсвяткувати золоте весілля, а реальність буває трошки інакшою.

3. Не будьте дуже нав’язливою. Дайте зрозуміти, що згодні зустрітися ще раз, але не запрошуйте першою і взагалі не проявляйте забагато ініціативи —дозвольте чоловікові бути головним —так ви краще зрозумієте, що саме йому потрібно.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар