Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
20,8 °C
пасмурно

Статті

Цікавинки
Чому чоловікові краще з недоглянутою жінкою
12 лютого 2024, 22:14
Чому чоловікові краще з недоглянутою жінкою

Аргумент перший. З нею не треба здаватися кращим, ніж ти є. Не треба брехати з приводу своїх перспектив і зарплати, втягувати живіт, ходити на спорт і приховувати недоліки характеру. На будь-яке її заперечення можна висунути контраргумент: “А ти себе в дзеркало бачила?”. Найчастіше недоглянута жінка має ще низьку самооцінку і сильні комплекси, тому настоювати на своєму вона не буде.

Аргумент другий. Недоглянуту жінку, швидше за все, не будуть намагатися відвести. У неї не буде численних шанувальників, які постійно боряться за її увагу. А значить, ризик зради мінімальний, і чоловік тим більше може розслабитися – все одно вона від нього тепер нікуди не дінеться.

Аргумент третій. У недоглянутою жінки завжди менше вимог. Красуні дивляться на те, чи досяг чоловік успіху, скільки він заробляє, чи дарує гарні подарунки. Жінка скромної зовнішності, на думку автора аргумента, нічого з цього не потребує. Чоловік для неї – вже сам по собі подарунок. Будь-який чоловік, аби був.

Аргумент четвертий. Вона нічого з себе “не будує”. У сенсі, не відноситься до себе надто серйозно. Не намагається грати пафосні ролі, не вимагає кращого, не зазіхає на більше, не бажає перманентно покращувати своє життя. Ну і не вимагає цього від чоловіка.

Аргумент п’ятий. Не потребує фінансових вкладень в красу. Красиві жінки, вони знаєте, які підступні. Мало того, що всю свою зарплату витрачають на себе, так ще й до чоловічої зарплати намагаються дістатися. Інша справа недоглянута жінка. На манікюр вона не ходить, багато одягу не купує, косметологічними маніпуляціями не грішить. На що їй гроші?

Прикро, що такий чоловік, влізаючи в життя якоїсь «сірої мишки», витрачає її час і душевні ресурси. Адже вона могла зустріти іншого чоловіка, який щиро б її покохав і вважав красивою і достойною найкращого. А не лежав примхливим паном на дивані, радіючи, що від нього нічого не вимагають, і роздуваючи комплекси.

Мені здається, такі чоловіки-споживачі ще гірші за агресивних мрійників, які потребують собі 19-річних незайманих супермоделей . Зустрічали таких в житті?

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар