Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 березня 2024
15,1 °C
небольшой дождь

Статті

5 років ТОВ «ВІНБУД-ЕКСПЕРТ». Інтерв’ю із керівником Тетяною Белень
08 квітня 2023, 13:48
5 років ТОВ «ВІНБУД-ЕКСПЕРТ». Інтерв’ю із керівником Тетяною Белень5 років ТОВ «ВІНБУД-ЕКСПЕРТ». Інтерв’ю із керівником Тетяною Белень

«Це неймовірних 5 років драйву та відданості улюбленій справі. 5 років роботи професіоналів і гарних результатів», - зазначає керівниця будівельної справи у четвертому поколінні, засновниця компанії Тетяна Белень.

Її батько, дід та прадід працювали у будівельній галузі, в котру зробили чималий внесок, кожен свій у час та передали молодому поколінню свій досвід, підхід до роботи, орієнтованість на результат.

—Пані Тетяно, 5 років компанії, - час надзвичайно цінного досвіду і гарний старт для нових цілей. Якими вони будуть?

-5 років ми проводимо комплексну експертизу проектів будівництва на території України. Це надзвичайно важлива справа, результатом якої є у подальшому безпечна експлуатація будівельних об’єктів. У нас були абсолютно різні об’єкти будівництва - це адміністративні будівлі, торгово-розважальні центри, готелі, пам’ятки архітектури, виробничі, складські будівлі, дошкільні навчальні заклади, заклади охорони здоров’я, зовнішні мережі, сховища, очисні споруди, сонячні електростанції, мультипаливні заправні станції.

-5 років були цікаві та в одночасно не прості. Стартап завжди не такий, як пишуть у книжках чи то на марафонах «як відкрити свою справу». Все набагато цікавіше: як і на кожному підприємстві є фронт офіс – це та частина справ, яку бачить замовник, маленька частина айсбергу, яку бачать усі: перше - проект, друге - експертиза проекту. Є бек-офіс - це та основна частина роботи, яка існує в середині підприємства та яку інші не бачать: пошук вдалого операційного процесу дуже важливий і саме він дає швидко та злагоджено працювати в колективі та в роботі із замовником. Але усе це завжди залишається «за кадром».

- Вдосконалення професійного рівня та надання якісних послуг і є основними цілями, над чим ми працюємо постійно.

- Розкажіть, чого вдалось досягти задля покращення надання якості послуг замовникам?

- Ми здійснюємо проведення перевірки проектної документації об’єктів виробничого та невиробничого призначення, в усіх галузях економіки із незначними (СС1) середніми (СС2) та значними (СС3) класами наслідків відповідальності на території України.

Ми перша компанія у Вінницькій області, яка перейшла на експертизу проектів в PDF форматі. Це забезпечує оперативність виконання роботи, оскільки експортувати об’єкт можуть одночасно всі експерти.

Рівно через рік після нашого старту - ми отримали право проводити експертизу проектів СС3 із залучення приватних та державних коштів, комунальних підприємств, установ та організацій. Таку акредитацію має обмежене коло підприємств.

Для нас надзвичайно важливо, щоб замовник розумів, що в роботі ми відкриті до діалогу, готові допомагати, надавати свої рекомендації під час проведення експертизи, а не повчати, як потрібно, та займати позицію суворого ревізора. Ми не залишаємо на одинці розробника проекту з забудовником, ми намагаємося донести забудовнику, що виконання державних будівельних норм, є не примхою проектувальника чи експертизи, а є обов’язковим задля уникнення форс-мажору, збереження життя людей під час будівництва об’єкта та його експлуатації. Ми постійно систематизуємо свою роботу, робимо усе для того, щоб замовнику було зручно з нами працювати. На сьогодні уже ні в кого не виникає питань з приводу того в якому місті знаходить наш офіс. Налагоджений операційний процес дозволяє працювати з об’єктами, розташованими у різних містах України, чи то об’єкт у Миколаєві, чи то у Кропивницькому, чи то у Вінниці.

- Які моменти запам’ятались найбільше за 5 років діяльності?

- Багато приємних спогадів, пов’язаних з робочими процесами. В компанії працює 15 спеціалістів, і для нас усіх кожен проект, як маленька дитина, яку ти викохуєш, разом із замовником.

Пам’ятаю той день, коли на електронну скриньку прийшов лист з Мінрегіону, про те що наше підприємство було включено до переліку організацій, які мають право перевіряти, та експертувати проекти будівництва про всій території України. Ми були 14 в списку тих, хто отримав акредитацію.

Я надзвичайно вдячна команді експертів, які повірили в мене 5 років тому. Сьогодні вони успішно реалізовують свій потенціал та займаються улюбленою справою.

- Яким Ви бачите розвиток компанії в подальшому і будівельну галузь в цілому?

- Однозначно хочеться розвитку, у мирній країні, яка буде відбудовуватись, я в це вірю. Ми відкриті до співпраці з новими замовниками. Кожному гарантуємо професійний підхід та партнерську взаємодію. У нас професійний, злагоджений колектив, команда експертів, які допомагають реалізувати найскладніші та найцікавіші об’єкти будівництва на території України. Тож планів щодо розвитку компанії є дуже багато. Головним пунктом завжди буде – з гідністю нести нашу місію та робити свою роботу дотримуючись законодавчих норм.

Грушевського, 50 оф 4

098 008 0086

https://vb-ex.site

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар