Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,5 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
ВІННИЧАНИ – В РЕЙТИНГУ НАЙКРАЩИХ З ПАУЕРЛІФТИНГУ
22 февраля 2023, 18:38
ВІННИЧАНИ – В РЕЙТИНГУ НАЙКРАЩИХ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

Відзнаки «Кращий спортсмен», «Кращий тренер» та «Кращий обласний відокремлений підрозділ» вінницькі спортсмени отримали від Федерації пауерліфтингу України

Вінницькі спортсмени у 2022 році досягли вагомих результатів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях з пауерліфтингу. Ці здобутки не залишились не поміченим. На Чемпіонаті України з пауерліфтингу, якій відбувся в 13-18 лютого цього року в місті Коломия Івано-Франківської області, вінничанам вручили престижні нагороди від Федерації пауерліфтингу України.

Вінницького пауерліфтера Івана Чупринка відзначили нагородою «Кращий спортсмен» за особисті перемоги на чемпіонаті світу та чемпіонаті Європи у 2022 році. Разом з Вадимом Мохником Іван увійшов у десятку кращих тренерів України. Його нагорода «Кращий тренер» – за здобутки вихованця Віталія Коломійця, який у 2022 році став чемпіоном Європи та бронзовим призером чемпіонату світу. 

«Наразі активно готуємося до Чемпіонату України з жиму лежачи та Чемпіонату України з класичного пауерліфтингу, на яких будуть виступати вихованці «Колосу». Окрім цього, велику увагу приділяємо підготовці Віталія Коломійця до чемпіонату Європи в травні. До речі, я особисто готуюсь до травневого чемпіонату світу. Роботи багато, і зупинятися на досягнутому аж ніяк не плануємо», - розповідає Іван Чупринко.

Вадим Мохник, тренер Івана Чупринка, також в топ-10 кращих українських тренерів з пауерліфтингу за досягнення його вихованця – чемпіона світу та Європи. Вадим Андрійович в 2022 році отримав звання Заслуженого тренера України, яке присвоюють за високі досягнення спортсменів на світовій арені.

«З початку повномасштабного вторгнення довелось перелаштовуватися, як в плані тренувального процесу, так і по участі спортсменів у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Але, не зважаючи на усі труднощі, в минулому році у нас були хороші результати, які дали змогу отримати визнання не тільки нашій вінницькій федерації, а й нашим тренерам та спортсменам», - розповів очільник Федерації пауерліфтингу Вінницької області Вадим Мохник.

За всі ці перемоги, а також за чисельні здобутки вінницьких спортсменів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, Федерацію пауерліфтингу Вінницької області визнали одним з найкращих відокремлених підрозділів серед 25 областей України з розвитку цього виду спорту.

Не дивлячись на всі труднощі, пов’язані з військовою агресією рф, виклики, які долали наші спортсмени, вінницький підрозділ Федерації пауерліфтингу України провів усі заплановані змагання, що дало змогу відібрати багато талановитих спортсменів, які представляють Вінниччину на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

« І у 2023 році не збавляємо темпів. Від початку року вже провели три чемпіонату області, плануємо через тиждень ще один. Продовжуємо готувати наших спортсменів до Всеукраїнських та міжнародних змагань. В  громадах у нас працюють досвідчені тренери, тому ми розвиваємося та рухаємося далі. Але всі наші перемоги та досягнення завдяки мужнім воїнам Збройних сил України. Ми вдячні їм за можливість тренуватися та представляти Україну на найвищих світових спортивних змаганнях. Ми на своєму «спортивному фронті» тримаємо стрій», - додав Вадим Мохник.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий