Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
19,9 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
У Вінниці триває будівництво «муніципальної» десятиповерхівки
14 декабря 2023, 03:37
У Вінниці триває будівництво «муніципальної» десятиповерхівки

Програма “Муніципальне житло” у Вінниці триває. Будівельники продовжують працювати на об’єкті на Привокзальній і вже зараз активно зводять вертикальні елементи четвертого поверху.

«Це буде міцний, надійний та енергоефективний будинок, зведений за каркасно-монолітною технологією. Ряд конструктивних рішень прийнято, враховуючи Європейський зелений курс. Екологічна складова важлива», - зазначив заступник мера.

Також він повідомив, що турбуючись про наших військових, муніципалітет виділив саме їм найбільшу кількість квартир  – 25.

«У десятиповерхівці проживатиме також 5 людей з числа внутрішньо переміщених осіб, 10 медиків та освітян, 5 працівників правоохоронних органів, 4 членів першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни, а також особи з інвалідністю, молоді сім’ї та інші.

Першочергова мета програми – створення відповідних умов для вінничан, аби вони могли за доступною ціною покращити свої житлові умови. Працюємо далі!», - йдеться в повідомленні.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий