Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
18 мая 2024
18,1 °C
облачно с прояснениями

Новости

Вінниця
На заводі GreenCool у Вінниці побудували другу чергу сонячної електростанції потужністю 600 кВт
26 сентября 2023, 08:39
На заводі GreenCool у Вінниці побудували другу чергу сонячної електростанції потужністю 600 кВт

У ТОВ “GreenCool”, де цього літа стартувало будівництво сонячної електростанції, завершили ІІ чергу цього проекту і тепер завод має можливість заміщувати споживання власних електроустановок альтернативною енергією.

Директор ТОВ “GreenCool” Валентин Коваленко розповів, що ідея створення сонячної електростанції на базі підприємства першочергово лягала в основу проекту будівництва заводу. Реалізували це на п’ятий рік роботи.

«На той період це було економічно недоцільно у порівнянні з нинішнім часом та умовами, в яких ми живемо. Минулий зимовий період показав, наскільки всі ми залежимо від енергозабезпечення, тож цього літа ми реалізували наш проект. На даху вже встановили 600 кВт сонячних панелей. Будівництво стартувало на початку серпня і минулого тижня ми завершили другу чергу. Цієї потужності повністю вистачає на денну роботу нашого заводу. У період з травня по вересень ми забезпечимо цими панелями всі свої потреби. Реалізували все за власний кошт, але підпадаємо під банківську програму “5.7.9” і, сподіваємося, що отримаємо рефінансування на витрати на сонячні панелі», – розповів Валентин Коваленко.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий