Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
20 апреля 2024
12,1 °C
небольшой дождь

статьи

Все для дому та саду
Зоомагазин Baskerville: з турботою про ваших улюбленців
29 октября 2021, 15:38
Зоомагазин Baskerville: з турботою про ваших улюбленців

З появою в будинку домашнього улюбленця в ньому поселяється радість і щастя. Тому, для кожного власника важливо, щоб вихованець був смачно нагодований, доглянутий, бадьорий і здоровий. Забезпечити тварину всім необхідним вам допоможе мережа зоомагазинів Baskerville. Ми пропонуємо якісні товари для догляду, утримання, краси, здоров'я і веселого дозвілля ваших улюбленців. У наших магазинах ви знайдете широкий асортимент продукції на будь-який смак і гаманець.

Святкуємо Хелловін разом з Baskerville

Хелловін - стародавнє свято, яке святкується вже більше 2000 років. Ми не можемо пропустити таке яскраве шоу, тому підготували спеціальну пропозицію - знижки на весь асортимент товарів, представлених в магазині. Акція буде діяти з 28 по 31 жовтня. Не пропустіть можливість зробити приємний подарунок вихованцеві і порадувати його новим смаколиком, красивим одягом або іграшкою!

Ще ближче до вас: новий магазин Baskerville у Вінниці

Ми піклуємося про наших клієнтів і їх улюбленців і постійно розширюємо мережу, щоб ви могли купувати товари для тварин максимально швидко і зручно. Тепер магазин зоотоварів “Баскервіль” може радувати і мешканців с.Агрономічне Вінницького району – будемо дуже раді вас бачити за адресою Мічуріна 12.

Як працює доставка в Вінниці?

Ще більший асортимент товарів для тварин представлений в нашому інтернет-магазині https://baskerville.com.ua/. Якщо якогось продукту немає в наявності на складі - ви можете оформити замовлення онлайн і безкоштовно забрати продукцію з нашої мережі магазинів.

Для жителів Вінниці є можливість замовити кур'єрську доставку додому:

●  При купівлі товару від 450 гривень ми доставимо замовлення безкоштовно;

●  При покупці до 450 гривень доставка буде вартувати від 50 грн.

    Сума доставки залежить від актуальних тарифів транспортного перевізника;

●  Мінімальна сума замовлення для доставки - 100 грн.

Ми гарантуємо нашим покупцям своєчасну доставку товарів. Якщо замовлення в інтернет-магазині було оформлене до 14:00 - доставка здійснюється в той же день. Якщо замовлення оформлене і прийняте адміністратором після 14:00 - посилка прибуде в пункт видачі наступного дня

Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий