Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
17 вересня 2024
24,8 °C
небольшая облачность

Статті

Все для дому та саду
Особливості використання захисних ролет для вікон
11 вересня 2024, 13:27
Особливості використання захисних ролет для вікон

Чому захисні ролети на вікна стають все більш затребувані?

Сьогодні без захисних ролет не обходиться більшість кафе та ресторанів, маючих фасадні вікна. Якщо штори, жалюзі та старомодні грати були стандартом протягом багатьох років, то сучасні технології усувають потребу в них. Захисні ролети встановлюються безпосередньо на фасаді над вікном або під час будівництва. Металеві ролети забезпечують чудове затінення, зниження шуму, ізоляцію та безпеку, не займаючи зайвого простору всередині або зовні. На відміну від усіх інших варіантів, ролокасети захисні можуть забезпечити повну темряву, коли їх згорнуто, на відміну, наприклад, від штор, що робить їх особливо придатними для спалень. Виготовлені з алюмінію або сталі, вони захищають і ваше вікно, і вашу оселю, додаючи при цьому рівень зручності, якого немає в старих рішеннях. Існує причина, чому рольставні є стандартом у більшості країн Європи і набувають популярності в Україні з кожним роком.

Сучасні захисні ролети забезпечують набагато більше, ніж простий захист від сонця. Вони забезпечують теплоізоляцію, звукоізоляцію і навіть покращують захист від злому. Крім того, металеві ролети ефективно захищають вікно від вітру та негоди, що особливо важливо, коли встановлені дерев'яні вікна. Сучасний дизайн, привабливий естетичний вигляд і кілька способів встановлення - це рішення для будь-якого проекту.

Щоб забезпечити ідеальний естетичний вигляд, наші ролети доступні в різних кольорах. А самі ламелі ролетного полотна - мають приємний сучасний дизайн. Короба ролет наших вбудованих ролетних систем практично непомітні ззовні і пасують майже до будь-якого фасаду будинку.

Підібрати захисні ролети ви можете у нас на сайті: magnita.ua

Варіанти керування захисними ролетами

Ви також можете вибрати один з трьох наступних способів керування ролетами:

  1. Ручне намотування шнура за допомогою касети

  2. Пружинно-інерційний механізм

  3. Електродвигун

Електродвигуни можуть застосовуватися як для ролет вбудованих у отвір, так і для навісних типів монтажу. В такому випадку ролети на вікна піднімаються та опускаються одним натисканням кнопки. Якщо потрібна повністю автоматична робота, ви можете просто підключити рольставні до систем розумного будинку. Додаткова опція датчиків дозволяє інтегрувати ролети в систему домашньої безпеки, автоматично закриваючи їх у погану погоду або коли на вулиці темніє.

Електричні автоматичні системи мають ще одну перевагу: двигуни оснащені пристроєм проти підйому, що значно покращує захист від злому.

 Нюанси монтажу ролетних систем

Зовнішні захисні ролети встановлюються у віконний отвір і спроектовані таким чином, щоб гармонійно поєднуватися з фасадом. Вони доступні у всіх кольорах RAL і з декоративним покриттям, завдяки якому вони ледь помітні як зовні, так і зсередини. Багато архітекторів і дизайнерів сьогодні навіть користуються можливістю розставити кольорові акценти на фасаді за допомогою ролетних конструкцій. 

Ролетні ворота – це теж саме, що і захисні ролети?

Ролетні ворота мають схожу конструкцію, що і захисні ролети. Ролети для воріт виготовляються з більш товстого профілю і встановлюються на більші отвори, такі як гаражі, склади та фабрики. 

Ролетні системи для воріт набули такої популярності в Україні, що досить важко зорієнтуватися в постійно зростаючій кількості брендів і моделей, які пропонуються в Інтернеті і, на жаль, на перший погляд, дуже схожі одна на одну.

Компанія Магніта спеціалізується на виготовленні ролетних систем та являєтсья найбільшим виробником у країні. Саме тому, ми можемо гарантувати якість продукції.

Завітайте до нас на сайт та підберіть собі ролетні ворота за будь-якими параметрами.

Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити замовлення ролетних гаражних воріт максимально простим і безболісним, а наші менеджери допоможуть обрати рулонну систему на ворота для різних сфер застосування та з потрібним переліком функцій. Ми знаємо, що кожні гаражні ролетні ворота, які ми пропонуємо, відповідають стандартам якості, а також усіляко відповідають чинним правилам безпеки, які існують в Україні. Ми бачимо багато ролетних воріт, що продаються в Інтернеті, які не відповідають цим вимогам, що викликає постійне занепокоєння.

Тому, для придбання тільки якісної продукції звертайтесь до надійних виробників, які надають гарантію та мають багаторічну репутацію.

Ви можете також зателефонувати нам за номером: (067) 631 38 23

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар