Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
16 серпня 2024
30,1 °C
ясно

Новини

Вінниця
Вінницькі корндоги у крафтовому сирному тісті
15 серпня 2024, 19:45
Вінницькі корндоги у крафтовому сирному тістіВінницькі корндоги у крафтовому сирному тісті

 

Шукаєте щось нове та смачне? Забудьте про шаурму та класичні хот-доги – корндоги стануть вашим новим улюбленим швидким перекусом. Мережа фаст-фуду #KORNDOG запрошує вас скуштувати унікальні корндоги, приготовані за особливою технологією! Фірмова страва – це справжня насолода для гурманів. Уявіть собі: на паличку одягається половина сосиски і половина сиру моцарела, вручну обвалені в нашому фірмовому тісті з сиру та борошна, потім обсмажені у фритюрі до ідеального стану. Кожен укус – це вибух смаку та аромату! 

Також, у вас є можливість насолодитися смаком корндога "Мега-сирний", який дарує чисту сирну насолоду в кожному шматочку! Наповнений тягучою моцарелою, він схожий на гігантську паличку моцарели. Приготуйтеся до хрусткого зовнішнього шару та еластичної сирної начинки, що є просто неперевершеною!

Але це ще не все! Хто сказав, що картопля фрі – це просто картопля фрі? Фірмове корнменю подається у брендовій коробочці разом з порцією картопляних діпів голандської фірми "Aviko Grip 'n Dip". Використовується картопля з високим вмістом крохмалю, щільної структури, очищена та нарізана нестандартної форми (Grip 'n Dip), призначена для занурення в соус. Картоплю бланшують, тобто обробляють окропом, для часткового приготування і збереження вітамінів. Після бланшування картоплю ретельно сушать, щоб видалити зайву вологу. Обробка картоплі забезпечує хрустку текстуру після приготування. Картопляні діпи та корндог на вибір,  дозволяють вам створити власну унікальну комбінацію смаків та насолодитися повноцінним обідом або перекусом.

Популярна мережа фаст-фуду #KORNDOG розширює свої послуги та тепер пропонує доставку своїх улюблених страв прямо до вашого дому. "Ми раді запропонувати нашим клієнтам нову послугу доставки Glovo, – каже директор компанії Олександр Томаш. – Тепер насолодитися нашими корндогами стало ще зручніше. Ми впевнені, що ця послуга сподобається нашим клієнтам. Не відмовляйте собі в задоволенні. Замовляйте смачні корн-доги з доставкою прямо зараз!".

Якщо ви шукаєте нові враження та хочете спробувати щось дійсно смачне, то корндоги – це саме те, що вам потрібно! Відвідайте найближчий заклад мережі #KORNDOG або замовте доставку і насолоджуйтесь унікальним смаком цього нового тренду у світі фаст-фуду.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар