Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
15 серпня 2024
30,1 °C
ясно

Новини

Вінниця
У «Вінницяобленерго» прокоментували штраф від АМКУ
15 серпня 2024, 16:29
У «Вінницяобленерго» прокоментували штраф від АМКУ

У АТ «Вінницяобленерго» пояснили та прокоментували штраф від Антимонопольного комітету.

«Стосовно відключення про яке йдеться у матеріалі,  вважаємо за необхідне зазначити, що воно відбулось згідно з правилами роздрібного ринку електричної енергії та Кодексу систем розподілу. Відповідно до пункту 11.5.12 Кодексу системи розподілу, електропостачальник має право звернутися до ОСР щодо припинення електроживлення Користувача (споживача електричної енергії), з яким електропостачальником укладено договір про постачання електричної енергії. Що й відбулося», - йдеться у повідомленні.

У обленерго також додали, що ОСР не має права вимагати від електропостачальника обґрунтування причини (підстави) припинення електроживлення, якщо вона відповідає випадкам, визначеним Правилами роздрібного ринку електричної енергії.

«АТ «Вінницяобленерго», відключивши електроенергію споживачеві,  діяло в рамках чинного законодавства України та не здійснювало зловживань своїм монопольним становищем, тому ми залишаємо за собою право вжити необхідних юридичних заходів для захисту своєї ділової репутації в суді.

Наше підприємство продовжує працювати на благо наших клієнтів і партнерів, забезпечуючи надання якісних послуг, попри складну ситуацію в нашій країні», - сказали у Вінницяобленерго.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар