Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
08 серпня 2024
27,7 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
Скандальний підрядник з відбудови "Охматдиту" може втратити комерційні проекти
07 серпня 2024, 15:11
Скандальний підрядник з відбудови "Охматдиту" може втратити комерційні проекти

Коментар Марка Марченка, засновника, СЕО SENSAR Development

Як СЕО SENSAR Development хочу зазначити, що протягом 6 років діяльності компанії ми працювали виключно з комерційними проєктами та не долучалися і не планували долучатися до проєктів з державним фінансуванням чи фінансуванням від благодійних організацій.

Як приватна девелоперська компанія ми маємо власний чіткий вектор розвитку і співпрацюємо лише з інвесторами, які обрали нас, бо довіряють нашому великому досвіду і гарній репутації серед забудовників.

ТОВ «Буд-технолоджі», що взяло участь у тендері від БО «Благодійний фонд «Охматдит», наразі дійсно є генеральним підрядником в окремих проєктах SENSAR Development. Так, Василь Кобизь знаходиться в структурі компанії, оскільки є керівником зазначеного вище ТОВ, але він не виступає його кінцевим бенефіціарним власником. Випереджаючи якісь здогадки, скажу, що цим власником не виступаю і я! Девелоперський бізнес сам  по собі має складні механізми організації, що апріорі включають в себе велику кількість партнерів, співпартнерів та афілійованих компаній. 

Але попри ці фактичні взаємовідносини наших двох компаній, я стверджую, що керівництво SENSAR заздалегідь не володіло інформацією про участь ТОВ «Буд-технолоджі» у тендері. Як і інші будівельні компанії, з якими ми співпрацюємо, ТОВ «Буд-технолоджі», не зобов’язане ставити нас до відома про плани у своїй подальшій діяльності.

Однак після цієї ситуації ми будемо більш прискіпливими у виборі підрядників та при взаємодії наголошувати на тому, що SENSAR не співпрацює з компаніями, які брали або беруть участь у будь-яких тендерах.

Зараз це стосуватиметься і ТОВ «Буд-технолоджі»: вони мають обрати для себе – або продовжують вести проєкти SENSAR далі, або виходять з них, бо продовжують брати участь у новому тендері.

Позиція SENSAR у цьому максимально чітка та однозначна!

 

Як батько двох дітей я максимально розумію обуреність громадськості! Скажу більше, я повністю підтримую думку, що такі резонансні події повинні бути повністю прозорими і відбуватися під пильним наглядом відповідних державних органів, ЗМІ та громадян, адже мова йде про благодійні кошти великої кількості українців, про дитячу лікарню державного значення, про жахливі наслідки війни з росією. Добре, що громадськість об’єдналася навколо цього питання, ініціювала комунікацію з державними органами, і, сподіваюсь, у подальшому це приведе до вибору саме того підрядника, який швидко відновить дитячу лікарню! 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар