Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
17 июля 2024
37,1 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
У Вінниці для діток переселенців та дітей оборонців провели майстерклас з виготовлення новорічної ялинки
27 декабря 2023, 20:09
У Вінниці для діток переселенців та дітей оборонців провели майстерклас з виготовлення новорічної ялинки

Учора, 26 грудня, у хабі «Місто зміcтів» пройшов захід для діток, які вимушено опинились у Вінницькій громаді та для малечі Захисників та Захисниць України. Понад 25 малюків разом з батьками завітали на майстерклас зі створення новорічної ялинки, яка відтепер прикрашає їхню домівку. Організатори заходу – відділ молодіжної політики ВМР.

Кольоровий фоаміран, яскраві бантики, перлинки та клей використовувала малеча. Тим часом організатори показували приклад та розповідали новорічні історії, які мають звичку збуватись в новорічну ніч.

«Відповідно до нашого пріоритету «турбота», ми продовжуємо піклуватись про найменших мешканців громади, отож цього разу зібрали тут діток, аби напередодні свята, в компанії однолітків з допомогою канцелярського приладдя, вони створили прикрасу для власного дому», – каже начальниця відділу молодіжної політики міськради Юлія Мончак.

Своїми враженнями поділилась шестирічна Анна. Каже, що за допомогою майстеркласу цього разу зробили унікальну прикрасу, яку можна комусь подарувати або поставити вдома в будь-якому місці. Таку ялинку не важко зробити, але досить цікаво.

Її мама, теж в захваті від процесу створення виробу.

«Дуже дякуємо, за можливість провести час з дітьми та отримати море приємного задоволення від створення такої об’ємної та креативної новорічної ялинки», – каже пані Тетяна.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий