Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
16 октября 2024
9,0 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
Затримали лікарку, яка взяла хабар у 3300 доларів за вплив на рішення МСЕК
14 октября 2024, 12:36
Затримали лікарку, яка взяла хабар у 3300 доларів за вплив на рішення МСЕК
  • Викрили лікарку, яка брала гроші за оформлення інвалідності. Медичний працівник за 3300 доларів  обіцяла дочці пенсіонерки вплинути на лікарів МСЕК для встановлення інвалідності її матері, яка потребує постійного стороннього догляду.
  • При обшуку вдома та на роботі у жінки знайшли майже 1,2 мільйона гривень і документи.

Поліція Вінниці спільно з СБУ задокументували незаконну діяльність 41-річної директорки одного з державних медичних закладів Вінниччини, яка отримала неправомірну вигоду в розмірі 3 300 доларів, за здійснення впливу на прийняття рішення лікарями МСЕК, щодо надання 71-річній жінці, яка внаслідок хвороби не здатна самостійно пересуватися, першої групи інвалідності. Про це інформує поліція Вінницької області.

 

— Під час досудового розслідування проведено ряд санкціонованих обшуків, за місцем роботи та проживання фігурантки слідчі вилучили понад 27 тисяч доларів, 200 євро та 49 тисяч гривень, мобільний телефон, службову документацію та чорнові записи, — кажуть оперативники.

 

Слідчі повідомили жінці, що вона підозрюється у зловживанні своїм службовим становищем для отримання хабара. За це їй загрожує до 5 років ув'язнення.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий