Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 мая 2024
19,4 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
З чим повʼязані черги в центрі обслуговування карток вінничанина
06 мая 2024, 20:55
З чим повʼязані черги в центрі обслуговування карток вінничанина

Наразі у приміщенні Вінницького інформаційного центру, який опікується проїзними муніципальними картками вінничанина, можна побачити довжелезні черги. Особливо

зранку. На це звернув увагу наш читач Михайло.

Ситуацію розлого прокоментувала сайту «СічНьюз» менеджер зі звʼязків з громадськістю КП «Вінницький інформаційний центр» Вероніка Савчук:

- Наразі черги до центру обслуговування до Вінницького інформаційного центру повʼязані із закінченням терміну дії пластика муніципальних карток вінничанина, які є носіями електронного квитка й були видані у 2019 році. Адже термін зносостійкості карт - 5 років. Для розуміння: кількість виданих карт, термін дії яких закінчується, становить понад 30 тисяч.

Ми дуже просимо наших клієнтів розумно підходити до планування відвідування офісу на Соборній, 36, враховуючи що на ранок припадає пік по кількості відвідувачів.

Наші фахівці працюють з 9-ї до 17-х години з понеділка по пʼятницю. А по середах - до 19-ї години вечора, без сталої обідньої перерви. Тож варто розрахувати свій прихід не лише

на ранок.

Якщо термін дії вашої картки ще не закінчився, а, наприклад, ви бачите, що має закінчитися за тиждень, просимо завітати до нас виключно після закінчення терміну дії.

Якщо термін дії вашої картки ще не закінчився, а, наприклад, ви бачите, що має закінчитися за тиждень, просимо завітати до нас виключно після закінчення терміну дії

Картки, які досі в гарному стані, просто перепрошивають без заміни пластика. Для здачі пільгової карти на ремонт/перепрошивку необхідна її фізична наявність та пільгове посвідчення для повторної перевірки та ідентифікації.

Якщо клієнт з певних причин не може принести картку, це може зробити хтось із рідних, але за наявності документів власника картки.

Додам, що ми наразі працюємо над автоматизацією процесу продовження терміну дії

карти.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий