Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
07 мая 2024
19,3 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ: У ВІННИЦІ ПРОВЕЛИ СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ВЕТЕРАН-КУХАР З НУЛЯ»
03 октября 2023, 21:07
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ: У ВІННИЦІ ПРОВЕЛИ СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ВЕТЕРАН-КУХАР З НУЛЯ»

Виручені кошти спрямують на тактичну медицину, генератори та обігрівачі для військових

В суботу, 30 вересня, у Центральному міському парку відбувся благодійний ярмарок. Ветерани змагались у приготуванні українських страв та продавали їжу за донати. 

«Ідея виникла після участі у різних фестивалях, де побачили великий попит на польову кухню. Людям це подобається. Вирішили також організувати такий фестиваль, але для ветеранів та їхніх родин. Залучити їх, щоб трішки адаптувати у соціумі, щоб вони могли попрацювати в команді, познайомитися з учасниками, побути разом зі своїми родинами», – розповіла організаторка заходу від ГО «Подільський Гарт» Надія Кузнєцова.

Окрім ветеранів та їх рідні змагались також і діючі військовослужбовці. В загальному 30 учасників, яких поділили на 5 команд. В одній команді брали участь 3 родини. Страви обирались методом жеребкування, а ціна була фіксована - 50 гривень за першу страву та 100 за другу.

На фестивалі готували як традиційні українські страви: борщ, пампушки, банош, рибну юшку, картопляне пюре, так і суп харчо, «картоплю по-уланівськи», крильця, овочеву нарізку та узвар.

Переможці змагання отримали призи від спонсорів - побутову техніку, набори для кухні, постільну білизну та пледи.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий