Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
26,4 °C
ясно

Новости

Вінниця
"Вінницяобленерго" підготувало графіки погодинних і аварійних відключень на цілий рік
22 июля 2024, 15:03
"Вінницяобленерго" підготувало графіки погодинних і аварійних відключень на цілий рік

"Вінницяобленерго" підготувало графіки погодинних і аварійних відключень на цілий рік, нині вони надіслані на погодження до обласної військової адміністрації.

Про це 22 липня інформують у компанії.

Відповідно до галузевих нормативних документів («Інструкція про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання» у "Вінницяобленерго" розробили графіки аварійних та погодинних відключень на 2024-2025 роки (діятимуть з жовтня цього року до жовтня наступного року), - йдеться у повідомленні.

ГАВ (графік аварійних відключень) складається в обсязі не менше 25%, а ГПВ (графік погодинних відключень) - в обсязі до 100%, але не менше 75% від максимального споживання електричної потужності споживачами в період з 08:00 до 22:00 в зимовий режимний день замірів. Ці графіки обмежень є регулювальними заходами з примусового зниження споживання електричної потужності в разі виникнення аварійного дефіциту генеруючої потужності в ОЕС України.

Завдання з обсягу ГАВ і ГПВ по потужності доводиться і погоджується НЕК Укренерго.

Наразі розроблені графіки надали на погодження до Вінницької обласної військової адміністрації. 

У зв’язку з ракетними (дроновими) атаками об’єктів енергетичної галузі «Вінницяобленерго» вимушене за розпорядженням НЕК «УКРЕНЕРГО» застосовувати графіки погодинного відключення електроенергії, що були розроблені на 2023-2024 рр.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий