Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
23 апреля 2024
13,6 °C
небольшой дождь

Новости

Вінниця
Вінницький борщ із вишнями потрапив до кулінарної книги за всесвітом «Відьмак»
08 мая 2023, 16:39
Вінницький борщ із вишнями потрапив до кулінарної книги за всесвітом «Відьмак»

Вінницький борщ із вишнями потрапив до кулінарної книги за всесвітом «Відьмак»

Агроновини / Неділя, 07 травня 2023 07:08

Офіційна кулінарна книга за всесвітом «Відьмак» розповідає рецепти страв, які присутні у фентезійному світі, але можуть бути приготовані насправді.

Цим смаколиком вже не перший рік пригощають туристів у Вінниці.

Здійснити кулінарну подорож фантастичним світом «Відьмака» можна буде вже влітку. Вже у липні книга надійде в продаж. Передпродаж книги відкрило видавництво MAL’OPUS.

«У цій ілюстрованій кулінарній книзі Аніта Сарна та Кароліна Крупецька, авторки кулінарних блогів Nerds’ Kitchen та Witcher Kitchen, діляться своїми ретельно укладеними рецептами.

Вони дають змогу фанатам спробути неповторні страви, що їх куштує відьмак, мандруючи селами у пошуках монстрів та монет», – йдеться у повідомленні видавництва.

Автори збірки кажуть, що на створення рецептів їх надихнули місцини, персонажі та легенди з гри. У книзі представлять загалом 80 рецептів, натхнених відомою серією відеоігор «Відьмак».

До кулінарної книги увійшло чимало різного та цікавого: від ситних страв і міцних напоїв з корчми, до розкішних бенкетів для застілля з друзями.

Серія відеоігор «Відьмак» створена на основі романів польського письменника Анджея Сапковського. Події відбуваються у вигаданому фентезійному світі, який нагадує альтернативне Середньовіччя. Головний герой відьмак Ґеральт з Рівії, який подорожує та полює на монстрів за гроші. У 2019 році Netflix представив серіал за мотивами історії. Цьогоріч анонсували третій сезон серіалу.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий