Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 апреля 2024
16,9 °C
ясно

Новости

Вінниця
Вінницькі митники приймали вітання з нагоди професійного свята
23 июня 2023, 17:41
Вінницькі митники приймали вітання з нагоди професійного свята

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець привітав з професійним святом - Днем митника України, працівників Вінницької митниці.

Від початку повномасштабної війни навантаження на митницю зросло в рази. Цілодобова праця на економічному фронті дозволяє наповнювати бюджет країни митними платежами, що є вкрай важливим  під час дії воєнного стану.

Наразі 25 посадових осіб Вінницької митниці перебувають у складі Сил Оборони та несуть службу, аби Україна якнайшвидше повернулася до мирного життя.

У вітальному слові з нагоди професійного свята Андрій Кавунець особливо відзначив, що працівники Вінницької митниці виконують надважливу роботу в такому напрямку як огляд гуманітарних вантажів і забезпечення проходження ними митниці.

«Ми розуміємо настільки це важливо, особливо, зважаючи на забезпечення потреб військових і більше ніж 165 тисяч вимушених переселенців, які сьогодні проживають в нашій області та потребують цієї допомоги», - підкреслив заступник Начальника ОВА.

Посадовець щиро побажав  повернення з Перемогою усіх працівників Служби, які зараз захищають Україну та включення у звичний мирний режим роботи.

До привітань долучились: перший заступник  голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, представник Вінницької міської ради Максим Мартинюк, заступник начальника Могилів-Подільського прикордонного загону Дмитро Лазебний та начальник Вінницької районної військової адміністрації Віталій Урдзік.

Володимир Кістіон також подякував всім працівникам митниці, хто захищає Україну на передовій, додавши, що Державна митна служба - це важлива складова зовнішньої економічної безпеки нашої країни.

Кращим працівникам митниці з нагоди професійного свята вручили Почесні грамоти і Подяки від обласної військової адміністрації та обласної Ради, міської ради та від Вінницької РВА.

Почесні грамоти Державної митної служби України  та відомчі нагороди кращим працівникам вручила в.о начальника Вінницької митниці Тетяна Дудорова.

Очільниця служби  підкреслила, що від 24 лютого 2022 року  вінницькі митники передали на потреби держави майна на суму майже 3 мільйона гривень. Силам оборони було передано 27 автівок.

Також митниця здійснила пропуск 500 транспортних засобів з вантажами гуманітарної допомоги загальною вагою понад 1 000 тонн.

«Завдяки вашій професійності протягом усього періоду війни до державного бюджету було перераховано понад 6,5 млрд. грн»,-  підкреслила Тетяна Дудорова.

Незважаючи на виклики воєнного часу, українська митниця не зупинялась ні на хвилину. Переформатовуючи свою роботу, вдосконалюючи законодавство, здійснюючи перерозподіл особового складу, митники Вінниччини сьогодні докладають усіх зусиль для ефективної роботи митниці в умовах війни.

 

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий