Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
25,4 °C
ясно

Новости

Вінниця
Вінницька спортшкола №3 запрошує юнаків та дівчат на безкоштовні заняття
14 августа 2024, 14:41
Вінницька спортшкола №3 запрошує юнаків та дівчат на безкоштовні заняття

Маленьких вінничан запрошують на безкоштовні заняття з гандболу, волейболу, велоспорту, стрибків у воду та плавання до Вінницької МДЮСШ №3. Це чудова можливість розвивати свої спортивні навички, знайти нових друзів та цікаво провести час. Досвідчені тренери допоможуть опанувати основи обраного виду спорту та підтримають у досягненні висот.

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа розпочала свою історію у 1966 році. Головними завданнями роботи закладу було і залишається – забезпечення умов для зміцнення здоров'я та різнобічного фізичного розвитку дітей, підготовка спортивного резерву для збірних команд України.

Родзинкою нашої школи є професійні тренери-викладачі, які в минулому були вихованцями закладу, – говорить директорка МДЮСШ №3 Людмила Маршук. – У закладі культивуються такі види спорту, як гандбол, волейбол, велоспорт, стрибки у воду та плавання. Для здійснення навчально-тренувального процесу в школі працюють 16 тренерів-викладачів.

Окрім власної бази, для проведення тренувань школа використовує спортивні зали:

  • Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної,
  • Вінницьких ліцеїв та гімназій №2, 18, 19, 22, 24,
  • Центрального міського парку імені Леонтовича.

Як зазначила Людмила Маршук, вихованці відділення гандболу в складі збірної команди «ВДПУ – МДЮСШ №3» здобули цього року IV місце на чемпіонаті України серед чоловічих команд Вищої ліги. А також хлопці та дівчата з цього виду спорту є чемпіонами Вінницької області.

Гордістю нашого закладу є наша гандболістка Галина Маркушевська, майстер спорту України міжнародного класу, бронзова призерка 28 Олімпійських ігор у Греції, – каже директорка МДЮСШ №3. – Пишається школа і вихованками відділення волейболу, які наразі перебувають у складі збірної команди Вінницької області та два роки поспіль ставали чемпіонками України. Це "Дитяча ліга" серед дівчат 2009 р. н. А на рахунку дівчат 2008 р. н. маємо бронзу цих змагань.

Завжди виборюють призові місця на чемпіонатах України й велосипедисти. Шість спортсменів – Володимир Обухівський, Микола Гаврилюк, Ілля Ржепко, Марко Білінська, Олександр Дмитрик, Владислав Макаров – входять до складу збірної команди України.

и.

Окрім того, на базі закладу працюють групи оздоровчого плавання для дітей.

Як записатись на заняття

Цікаву інформацію та відео тренувань відділень можна знайти на сторінці МДЮСШ № 3 у Facebook.

Контакти закладу: mdush_3@ukr.net; 097-93-68-427 або 65-80-50.

Вінницька спортшкола №3 запрошує юнаків та дівчат на безкоштовні заняття

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий