Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 апреля 2024
17,1 °C
ясно

Новости

Вінниця
Вінницька молодь виготовила окопні свічки для українських військових
24 января 2024, 13:22
Вінницька молодь виготовила окопні свічки для українських військових

Вчора, 23 січня, Вінницька молодіжна рада спільно з представниками відділу молодіжної політики ВМР зібралися, щоб спільно виготовити окопні свічки. Захід приурочили до Дня Соборності України. Загалом учасникам вдалося створити близько 100 окопних свічок. Це засоби обігріву, необхідні в польових умовах. Їх незабаром передадуть на фронт для українських Захисників та Захисниць.

Понад 15 учасників зустрілись на базі VinSmart Центру, щоб за допомогою бляшанок, гофрованого картону та парафіну виготовити справжнє джерело тепла для оборонців, що є дуже цінним узимку.

«Цього разу ми виготовили свічки, які можуть горіти від двох до семи годин. Для наших військових у таку пору року це є неабиякою допомогою, адже завдяки ним вони можуть і зігрітися, і висушити речі», – розповідає заступниця начальниці відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Олена Войтович.

Також вона додала, що до повномасштабного вторгнення разом з колегами відділу молодіжної політики ВМР вдавалося організовувати різні активності для вінницької молоді.

«Зараз інший час, тому й напрямок заходів інший, але ми не зупиняємось і спільними зусиллями продовжуємо допомагати Захисникам. Незабаром виготовлені окопні свічки передамо військовослужбовцям на Донецький напрямок», – говорить Олена Войтович.

Молодь з ентузіазмом та завзятістю мотала та просочувала кожен шматок картону, щоб якісно виконати зігрівальні засоби.

Як підкреслила голова молодіжної ради міста Марія Маєвська, вінницька молодь є активною рушійною силою, яка продовжує допомагати Збройним Силам України.

«Вважаємо, що нашим обов'язком є допомагати українським військовим, отож кожен має робити свій внесок у Перемогу», – говорить вона.

За словами заступниці начальниці відділу молодіжної політики Олени Войтович, наразі збір консервних бляшанок та залишків свічок, воску і парафіну продовжується.

Охочих закликають за можливості приносити парафін до відділу молодіжної політики Вінницької міської рад або до найближчого VinSmart Центру, адже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий