Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
24,9 °C
ясно

Новости

Вінниця
Вчитель зі Жмеринки увійшов до ТОП-50 міжнародного освітнього конкурсу
13 августа 2024, 13:57
Вчитель зі Жмеринки увійшов до ТОП-50 міжнародного освітнього конкурсу
  • Вчитель фізичної культури Жмеринського ліцею №3 Олексій Качан став півфіналістом премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Як проходив конкурс?

Олексій Качан, разом із іншими 3 200 учасниками конкурсу, подав свою заявку на премію Global Teacher Prize Ukraine 2024. 

— У Києві, Дніпрі, Львові, Житомирі та онлайн відбулося незалежне оцінювання анкет. У процесі взяли участь небайдужі до української освіти вчителі, студенти, батьки й представники освітніх організацій, — розповідають керівники конкурсу на сторінці у Фейсбук. 

 

Премію для видатних вчителів Global Teacher Prize Ukraine організувала Освіторія. 

— Восьмий рік поспіль Премія відзначає видатних українських вчителів та стає майданчиком для позитивних змін у їхньому житті. Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize, — заявляють організатори. 

 

Участь у преміє дає кожному вчителю:

  • Інструменти, щоб реалізувати омріяний освітній проєкт.
  • Знайомства з партнерами та однодумцями для співпраці та натхнення.
  • Приналежність до спільноти проактивних освітян в Україні та за її межами.
  • Професійне зростання участь у провідних освітніх подіях та нові кар'єрні горизонти.
  • Майданчик, щоб озвучити власні ідеї та зробити внесок в українську освіту.
  • Незабутній досвід та можливість бути почутим!

— Вчителі важливі завжди, а особливо зараз. Премія завжди була майданчиком, який окрім визнання, прагне надавати вчителям конкретні можливості для професійного зростання та кар’єри, а також шанс впливати на освітні процеси на рівні країни, — каже засновниця Global Teacher Prize Ukraine та «Освіторії» Зоя Литвин.

Уже 10 серпня були визначені 50 півфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine 2024, серед яких і вчитель фізичної культури Олексій Качан. Він викладає у навчальному закладі «Жмеринський ліцей №3». 

— Вітаю друзі та партнери увійшов в топ 50))) Буду представляти Жмеринський ліцей №3 та предмет фізична культура, дякую Жмеринській громаді разом ми сила, — повідомив щасливу новину Олексій Качан. 

 

Привітали учасників і на сторінці «Освіторії»: 

«Ці освітяни — справжні агенти змін: сучасні, проактивні та натхненні. Вони різні, але їх об’єднує любов до дітей і прагнення змінювати майбутнє України на краще». 
 

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий