Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
18 апреля 2024
5,2 °C
дождь

Новости

Вінниця
У вінницькому зоопарку народилося лоша у гуцульських коней
24 марта 2023, 17:28
У вінницькому зоопарку народилося лоша у гуцульських коней

Цієї неділі маленька плямиста красуня народилась у родині гуцульських коней. У Подільському зоопарку знову весняне поповнення.

Перші години життя малечі спостерігали не лише працівники зоопарку, але й відвідувачі, які прийшли до зоопарку зранку. Якийсь час лоша лежало, звернувшись клубочком, поряд з мамою, а згодом почало підводитись та випробовувати свої сили.

Лоша спиралось на свої довгенькі худенькі ніжки, падало та знов і знов підводилось. Воно наполегливо вчилось стояти, тримати рівновагу та робити свої перші кроки. Весь цей час мама була поряд та пильнувала малечу, аби те не травмувалось.

За всім цим допитливо спостерігали дорослі тварини. Втім, коли вони наближались до малечі, мама не церемонилась. Безжалісно обороняла своє ще безпорадне потомство задніми копитами.

«Нині новонароджена тварина і її мама перебувають у відмінному стані. С перших годин життя малеча споживає материнське молоко. Уперше нам вдалось отримати такий приплід у гуцульських коней», – сказав директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

Він запросив усіх охочих відвідати Подільський зоопарк та поринути у спілкування з прекрасним світ тварин.

 

 

 

 

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий