Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
27 июля 2024
27,4 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
У Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк влаштували захід, присвячений Дню матері
13 мая 2024, 22:25
У Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» імені Раїси Панасюк влаштували захід, присвячений Дню матері

Сьогодні, 13 травня, у Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» – день, присвячений мамам. У заклад завітали близько 30 жінок з дітьми. Для матусь влаштували захід, щоб висловити свою любов та подяку найріднішій людині.

Захід, присвячений Дню матері, у Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія»

«З 1999 року 12 травня Україна відзначає День матері. Ми підхопили цю гарну ідею і приготували захід для дорогих матусь наших юних клієнтів. Ми хочемо подарувати їм незабутні враження, гарні емоції та подарунки. Добро треба робити, особливо у важкий час», – розповіла медсестра центру реабілітації «Гармонія» та організаторка заходу Світлана Задоян.

Готувалися до свята разом із дітками. Вони мали намалювати портрет своєї матусі. А згодом на заході усі відгадували, чия мама на портреті. Також проводили різні конкурси та активності, презентували підбірку прислів’їв про мам, відтворювали казкових персонажів, а наприкінці подарували символічні подарунки – засоби для краси та здоров’я, а також кухонне приладдя. Після заходу для мам та діток влаштували чаювання із солодощами.

На захід прийшла і Юлія Гота, разом із двома дітками: 12-річним Максимом, який є клієнтом центру реабілітації, та його молодшою сестрою 10-місячною Марійкою.

«Свята – це завжди приємно, а такі заходи, як сьогодні, заохочують діток до цікавих занять, вчать їх висловлювати свою подяку та цінувати рідних людей. Мені дуже приємно відчувати турботу діток», – говорить пані Юлія.

Максим додає, що підготовка до свята повністю була секретом для мам. «Я сказав мамі, що ми вивчали техніку безпеки, але насправді – малював її портрет, – зізнається хлопець. – А у неділю, на День матері, подарував мамі її улюблені квіти – конвалії».

Приємно вражена святом, присвяченим мамам, була Оксана Виноградова. На захід прийшла разом із сином 10-річним Максимом.

«Ми вже три роки відвідуємо центр реабілітації “Гармонія”. У старшого сина Максима діагностовано аутизм, у молодшого – гіперактивність. Подобається, що у закладі завжди гарна атмосфера, щирі емоції та спілкування», – зазначає пані Оксана.

Щоб дізнатися більше про послугу логопеда та інші послуги Центру реабілітації «Гармонія», телефонуйте за номером: (0432) 507-504 або приходьте за адресою: м. Вінниця, вул. В. Винниченка, 5.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий