Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
02 мая 2024
21,2 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
У Вінницькій області разом з німцями розвиватимуть овочевий проєкт
01 февраля 2024, 19:08
У Вінницькій області разом з німцями розвиватимуть овочевий проєкт

На Вінничині почали реалізовувати проєкт співробітництва «Німецько-український фаховий діалог із сталого розвитку сектору плодоовочівництва» з кошторисною вартістю 4,2 млн євро.

Проєкт було започатковано 2023 року. Оперативними партнерами з його реалізації стали ТОВ «ГФА Консалтинг Груп ГмбХ» (Німеччина), Вінницька обласна військова адміністрація, а також Іллінецький аграрний фаховий коледж та ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»(м. Київ).

«Наразі у ході втілення проєкту у життя вже відкрито два офіси: адміністративний у місті Вінниця та Офіс дорадництва в місті Іллінці. Також сформовано три робочі групи для кожної сфери результатів за напрямами: визначення пріоритетних тем консультування в галузі плодоовочівництва», з покращення професійної освіти і підвищення кваліфікації педагогічних працівників в сфері плодоовочівництва, а також з розроблення бізнес-плану створення дорадчого центру розвитку плодоовочевого сектору», – йдеться у повідомленні. Додається, що також майже завершен план будівництва холодильного сховища в Іллінецькому аграрному фаховому коледжі. Початок будівництва заплановано на початок 2024 року. Окрім того, розроблені інструменти фінансування для подальших інвестицій у плодоовочевий сектор області. Завершити реалізацію цього проєкту планується у 2025 році.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий