Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
17 сентября 2024
23,5 °C
небольшая облачность

Новости

Вінниця
У Вінниці відкрили оновлений «Динопарк» з роботизованими динозаврами
06 августа 2024, 13:14
У Вінниці відкрили оновлений «Динопарк» з роботизованими динозаврами

Із липня у Вінниці запрацював оновлений «Динопарк». Окрім нової колекції з 15 роботів-динозаврів, там встановили понад 20 нових атракціонів для всіх без обмежень за віком.

«Динопарк» розташований на території «Подільського зоопарку» і займає площу 2,5-3 тисячі квадратних метрів. Якщо раніше основним атракціоном були великі роботизовані динозаври, які рухаються, кліпають і гарчать, то тепер територію перетворили на цілий парк розваг для сімейного відпочинку.

 

Серед розваг, які пропонують як дорослим, так і дітям, є автодром, дзеркальний лабіринт, великий батут-сітка, різні місточки, гойдалки, лазанки та багато іншого. Є навіть атракціон, де батьки мають крутити педалі, як на велосипеді, щоб діти могли кататися.

«Ми вирішили оновитися і додати більше інтерактиву, щоб у “Динопарку” було цікавіше перебувати. Ми хотіли створити такий простір, де дорослі взаємодіють зі своїми дітьми й разом проводять час. Тому всі можуть користуватися абсолютно всіма атракціонами. У нас немає вікових обмежень, лише обмеження за кількістю людей, які можуть перебувати на атракціонах одночасно», – розповів директор «Динопарку» Віктор Неміш.

Також, за його словами, практично всі атракціони є механічними, що дуже практично в наш час, коли є потреба в економії електроенергії.

Колекцію роботів-динозаврів також оновили. З попередньої залишили лише найбільших динозаврів: тиранозавра і брахіозавра. Крім цього, додали п’ять мініатюрних “завриків”, які грають на музичних інструментах. Поки що в їхньому репертуарі лише «Ой, у лузі червона калина», але незабаром перелік збільшать до 3-4 композицій.

Відвідати «Динопарк» можна щодня з 9:00 до 19:00 за адресою: вул. С. Зулінського, 9. Усі розваги на його території включені у вартість вхідного квитка.

Ціни:

— 250 грн – звичайний квиток;

— 200 грн – за наявності квитка у Подільський зоопарк;

— 150 грн – пільговий квиток: багатодітні сімʼї, учасники бойових дій та їхні сімʼї (дружина, діти), пенсіонери, ВПО; 

— безкоштовно – діти до 3 років, діти з інвалідністю у супроводі дорослого, діти-сироти, особи з інвалідністю 1 та 2 групи, сімʼї загиблих та  безвісти зниклих учасників бойових дій.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий