Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
03 мая 2024
20,7 °C
пасмурно

Новости

Вінниця
У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій
22 апреля 2024, 20:52
У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій
  • У приватному секторі Вінниці триває вакцинація домашніх улюбленців від сказу. 
  • Щеплення роблять фахівці Вінницької міської лікарні ветеринарної медицини.
  • Розповідаємо, де і коли можна безкоштовно вакцинувати тварину наступного тижня.

Імунізаційна кампанія у місті стартувала на початку квітня й триватиме допоки не охопить території всіх квартальних комітетів. Щоб отримати щеплення, необхідно завітати до намету, який розгорнуть у визначений час та місці. Графік роботи виїзної бригади оновлюється що два тижні.

Вакцина від сказу безкоштовна та є у достатній кількості, зазначають лікарі. 

«Проходження процедури щеплення домашніх тварин від сказу для вінничан максимально полегшено. Потрібно лише звернутися до ветеринарів, які безпосередньо завітають у ваш мікрорайон та розгорнуть спеціальний намет. Усі організаційні моменти узгоджуються з керівниками квартальних комітетів. Обираються зручні години та оптимальне місце для проведення вакцинації тварин, — розповідає в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан. — У середньому фахова бригада працює на локації від трьох до п'яти год. Час залежить від кількості охочих. Наразі вже відбулось сім виїздів, за які було провакциновано 1700 тварин».

Графік щеплень на наступний тиждень наступний:

  • 23 квітня — з 16.00 до 19.00 квартальний комітет «Поділля», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Т. Сича, 38 (Ліцей №11);

  • 26 квітня — з 16.00 до 19.00 квартальний комітет «Соняшник», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Немирівське шосе, 42 (магазин «Продуктовий рай»);

  • 27 квітня — з 10.00 до 13.00 квартальний комітет «Київський», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. Саксаганського, 7;

  • 30 квітня — з 16.00 до 19.00 квартальний комітет «Ясний», виїзна бригада зі щеплення працюватиме за адресою: вул. К. Широцького, 8.

У березні на Бучми, нагадаємо, скажена собака покусала 15 людей. Тварина нападала на вінничан з 22 березня, а 26-го — помер. Захворювання підтвердилося після лабораторного дослідження.

Довідка

Сказ вилікувати неможливо, його можна лише попередити, зробивши вакцинацію своїм домашнім улюбленцям. 

Щеплення домашніх тварин проти сказу проводиться спеціалістами Вінницької міської державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: вул. Праведників світу, 19, м. Вінниця. Телефон для отримання консультації: 61-17-04.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий