Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
04 мая 2024
16,1 °C
ясно

Новости

Вінниця
У Вінниці проведуть унікальний майстер-клас з петриківського розпису
13 ноября 2023, 22:06
У Вінниці проведуть унікальний майстер-клас з петриківського розпису

Разом з талановитою майстринею Любов’ю Воронецькою відкрийте для себе чарівний світ мистецтва. Вона проведе вас крізь двері давнього українського традиційного розпису, де кожен мазок – це оксамитовий шлях до серця національної культури. Тож усіх бажаючих запрошують відвідати майстер-клас із петриківського розпису в рамках АртКлубу «Твори з BYVI».

Петриківський розпис, невід’ємна частина українського культурного надбання, витканий із ниток далекого минулого. Таємниця цього мистецтва, як древній код, залишається загадковою для багатьох дослідників, які намагаються розкрити його секрети.

Глибоко в коріннях петриківського розпису ховається стародавня орнаментика, яка вплітається в тканину старовинних речей, що колись належали запорізьким козакам В її кольоровій гамі митець розпису вбирає глибокий сенс символіки, в якій закодована колористична природа сонячного сяйва.

Майстер-клас із петриківського розпису відкриває чудову можливість для кожного відчути себе митецькою душею та зануритися в далеке минуле українського народу. Це не просто творча активність, а історія, відроджена в руках кожного учасника, що віддзеркалює та плекає традиції нашої культури!

Захід відбудеться 18.11.2023 об 11:00

Місце проведення: Музей моделей транспорту (вул. Соборна, 64), вартість 325 грн ( матеріали входять в ціну МК)

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий