Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
14 августа 2024
25,5 °C
ясно

Новости

Вінниця
У Вінниці готують аудіопосібник з оволодіння інформаційними та сенсорними технологіями
09 августа 2024, 15:57
У Вінниці готують аудіопосібник з оволодіння інформаційними та сенсорними технологіями
  • У Вінниці фінішував тренінг з оволодіння інформаційними та сенсорними технологіями із використанням смартфонів.
  • Він проходив в рамках грантового проєкту, наданого Фондом Abilis (Гельсінкі).

Його донором є Міністерство закордонних справ Фінляндії. Тренінг проводили фахівці Вінницької територіальної первинної організації Українського товариства сліпих.  

У липні навчання проходила друга група вінничан з інвалідністю (15 осіб). За словами організаторів, всі учасники тренінгу позитивно відгукнулись про нього. Адже змогли отримати базові навички у користуванні смартфоном «без очей» та налагодили комунікативні стосунки. Команда проєкту доклала максимум зусиль для забезпечення доступності отримання знань учасниками та комфортного проведення занять.

 

— Висловлюємо щиру подяку представниці Фонду Abilis в Україні Ірині Саранчі за постійну підтримку нашого проєкту. Дякуємо й директору вінницького підприємства незрячих Костянтину Ільніцькому за безоплатне надання приміщення для проведення тренінгу, — зауважив голова правління Вінницької територіальної первинної організації УТОС, керівник проєкту Віктор Зелінський.

Після закінчення занять проєкт не закінчився. За словами Віктора Зелінського, тепер команда узагальнить всі напрацювання. В результаті випустить аудіопосібник з оволодіння інформаційними та сенсорними технологіями з використанням смартфонів.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий