Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
16 июля 2024
36,9 °C
ясно

Новости

Вінниця
У Вінниці для ветеранів та ветеранок організували катання на SUP-дошках
19 июня 2024, 15:00
У Вінниці для ветеранів та ветеранок організували катання на SUP-дошках

18 червня для ветеранів та їхніх родин, які брали участь у захисті Батьківщини, влаштували катання на SUP-дошках. Захід організував відділ молодіжної політики Вінницької міської ради спільно з департаментом соціальної політики ВМР.

У теплу літню пору 20 охочих сімей ветеранів завітали на пляж Хімік, щоб опанувати катання на SUP-дошках. Хтось вперше спробував себе у цьому виді спортивного дозвілля, а дехто вже вміло давав опір течії. Втім позитивні враження від заходу отримали усі.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак, метою заходу стало психологічне розвантаження учасників, які в результаті отримали заряд позитивних емоцій.

«Зазвичай подібні заходи ми організовуємо для молоді, але вже не вперше взяли за традицію проводити заходи й для ветеранів, щоб усі мали змогу опанувати цей вид спорту та відволіктись», – додала Юлія Мончак.

До організації заходу долучилась також директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова. На її думку, такі заходи неабияк потрібні.

«Під час катання на SUP-дошках учасники мали змогу поринути у свої думки, порелаксувати та насолодитись природою Південного Бугу. Зокрема, провести час в колі родини, однодумців та спробувати свої здібності у цьому спорті», – зауважила вона.

Багато вражень отримали ветерани та їхні родини. Кажуть, що обов'язково завітають ще не один раз.

«Прогулянка на SUP-дошках – це не просто розвага, а можливість перезавантажитись. Відчути енергію води та спільноти, яка об'єднала нас в цій подорожі», – поділився враженнями учасник катання Павло.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий