Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
04 мая 2024
16,0 °C
ясно

Новости

Вінниця
У неділю у Вінниці хіти Queen виконає симфонічний оркестр в оточенні сотень свічок
16 февраля 2024, 18:26
У неділю у Вінниці хіти Queen виконає симфонічний оркестр в оточенні сотень свічок

Приголомшливий концерт «Симфонічний Queen при свічках» у неділю, 18 лютого, о 19.00 пройде у Вінницькому театрі ім. Садовського. Відомі хіти «We Are the Champions», «The Show Must Go On», «We Will Rock You», «Who Wants to Live Forever», «I Want To Break Free», «Bohemian Rhapsody», «Save Me» та всі інші зазвучать по-новому у приголомшливому виконанні знаменитого оркестру GosОrchestra та винятковій атмосфері із магією сотень свічок.

Queen знають і люблять у всьому світі. Їхні пісні назавжди залишаться в історії. Адже кожна з них — це хіт, який добре знайомий всім.

«Концерт «Симфонічний Queen при свічках» буде вражаючим і повним сюрпризів! У цей вечір ви будете підспівувати, а, може, навіть і пританцьовувати. Можливо, згадаєте перше кохання і точно драйвово відпочинете. Ці хіти will rock you в саме серце. Безсмертна музика Queen у виконанні симфонічного оркестру подарує всім неймовірний заряд емоцій і вражень на довгий час», – запрошують організатори.

Виконавцем концерту «Симфонічний Queen» стане знаменитий оркестр GosOrchestra під керівництвом яскравого диригента Олександра Госачинського.

Колектив був створений у 2016 році. За ці вісім років вони створили унікальні триб’ют-програми Queen, The Beatles, Michael Jackson, The Prodigy та інші, з якими незмінно збирають аншлаги по всій Україні. У репертуарі мають понад 200 композицій у авторських аранжуваннях, а головне — щиру глядацьку любов.

Про них меломани кажуть:

«GosOrchestra — це завжди особлива синергія!» І це Вінниця відчує сповна!»

У неділю на концерті «Симфонічний Queen при свічках» GosOrchestra здивують усіх своєю філігранною майстерністю, музичною чуйністю і вмінням запалювати публіку з перших же акордів.

 

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий