Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
28 октября 2024
15,2 °C
переменная облачность

Новости

Вінниця
«Створюй своє»: вінницьких підприємиць запрошують взяти участь у грантовому конкурсі
23 сентября 2024, 14:49
«Створюй своє»: вінницьких підприємиць запрошують взяти участь у грантовому конкурсі

Прийом заявок триває до 18 жовтня 2024 року включно

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» оголосив про конкурс грантів для жінок, які виготовляють крафтову продукцію. Отримати мінігранти можуть крафтові підприємиці зі всієї України, в тому числі і Вінниччини.

Переможниці конкурсу зможуть отримати міні гранти на 50, 100 та 150 тисячі гривень, залежно від масштабів виробництва, бізнес-ідеї та запиту заявниці.

Участь у конкурсі можуть взяти жінки-підприємиці, які:

- мешкають на території України, окрім тимчасово окупованих територій;

- офіційно зареєстровані як фізична особа-підприємець і мають діючий бізнес у галузях крафтового виробництва;

- не перебувають і не ведуть господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях;

- не мають бізнесових зв’язків та контрактів із росією;

- не мають, як ФОП, заборгованості.

«Наша Україна – талановита. Тут смачно, гарно, органічно та й кожен авторський виріб має свою неповторну душу, яку в нього вкладають майстри та майстрині. Ми готові підтримати жінок-крафтярок, які ведуть підприємницьку діяльність у таких галузях як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес, тощо. Конкурс грантів для крафту – це підтримка жінок у ці надскладні часи, а також ствердження якості української сировини та екологічного виробництва», – сказала Влада Недак, директорка благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Конкурс проводиться для крафтярок, які ведуть підприємницьку діяльність у таких галузях як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес тощо.  

Прийом заявок проводиться з 18 вересня до 18 жовтня 2024 року (включно). Щоб взяти участь у конкурсі потрібно заповнити заповнити аплікаційну форму за посиланням.

Також учасниці конкурсу мають надіслати організаторам коротку відеопрезентацію про власну діяльність і бізнес-ідею, для якої потребують фінансової підтримки. Детальні умови проведення конкурсу, критерії розподілу заявок та використання грантових коштів прописані за посиланням. 

Грантову підтримку нададуть підприємицям та майстриням, які виробляють невеликі обсяги продукції та товарів за авторськими технологіями та рецептурами, з використанням екологічних якісних матеріалів та сировини. Також фонд підтримуватиме українські бізнеси, які мають на меті розширити виробництво, запровадити нові напрямки, створити нову колекцію або лінійку виробів, вивести продукцію на новий ринок та інше. 

Конкурс грантів для виробниць крафтової продукції проводиться за сприяння The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий